ÚJDONSÁGOK

Nézet:
-24%

NanoCell TV

Az LG NanoCell™ televíziók kiemelkedő képminőséget kínálnak köszönhetően az innovatív NanoCell™ technológiával ellátott panelnek, a FullHD minőségnél négyszer nagyobb 4K UHD felbontásnak, valamint a Dolby Vision HDR technológiának. Az LG NanoCell™ televíziók olyan technológiai újdonságokat rejtenek magukban, hogy bátran kijelenthetjük: ez a LED TV új mércéje!
629 900 Ft
830 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2022.07.26 A készlet erejéig!
-55%

Kifinomult teljesítmény. Minimalista kialakítás.

Merüljön el az éles, letisztult látványvilágban, mely természetes színeket és részletgazdag kontrasztot kínál. Ez a vékony, elegáns Philips 4K OLED TV élethű mélységet és folyamatos mozgást biztosít kedvenc tartalmaihoz. Az Ambilight pedig varázslatosan teljessé teszi a képet

Bolti Bemutató hibátlan tv 55oled 805!!!

249 900 Ft
560 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2024.02.19 A készlet erejéig!
-44%

LG ívelt kijelzős OLED TV - A televíziós képalkotás új korszaka

Az LG hajlított kijelzős OLED TV-je egy új korszak hírnöke a képernyők formáját és minőségét tekintve. Az enyhén ívelt panel hozza létre az ideális kijelzőt, amelynek így minden egyes képpontja optimális távolságra esik a szemtől.
Tökéletes betekintési szög
Végtelen kontraszt
Elmosódásmentes kép
2D - 3D átalakítás
3D Világ
SmartShare / Okos megosztás
Szórakoztató tartalmak a TV képernyőjére szabva
Hibátlan bemutató darab!
250 000 Ft
450 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2021.04.12 A készlet erejéig!
-27%

Fedezzen fel új távlatokat az Alexa és az Ambilight segítségével.

Nyissa meg a tévénézés új dimenzióit. Ez a Philips Smart TV beépített Alexa alkalmazással rendelkezik, így a hangjával is vezérelheti. Az Ambilight megteremti a hangulatot a filmekhez, a zenehallgatáshoz és a játékhoz. A képminőség pont annyira kiváló, mint kedvenc tartalmai.

  • 139 cm-es (55"-es) Ambilight TV
  • HDR10+ támogatás
  • P5 Perfect Picture Engine
  • Beépített Alexa

Dolby Vision és Dolby Atmos. Moziszerű látvány és hangzás.

A Dolby prémium hang- és videoformátumának támogatása azt jelenti, hogy a megtekintett HDR tartalom látványa és hangzása lenyűgözően valódinak hat. Akár a legújabb streamelhető sorozatokról van szó, akár Blu-ray lemezekről, a rendező eredeti szándékát tükröző kontrasztot, fényerőt és színvilágot élvezhet. Mindez széles hangtérrel, és tiszta, részletgazdag hangzással és mélységgel párosul.

Dolby Vision és Dolby Atmos. Moziszerű látvány és hangzás


Egygombos hozzáférés az alkalmazásokhoz, beleértve a Netflixet és a Prime Videót is.

A gyors és intuitív SAPHI operációs rendszerrel a Philips Smart TV használata igazi élmény. Élvezze a nagyszerű képminőséget és az egyetlen gombnyomással elérhető, áttekinthető, ikon alapú menüt. Könnyedén kezelheti TV-jét, és gyorsan navigálhat a népszerű Philips Smart TV alkalmazásokhoz, mint például a YouTube, a Netflix és az Amazon Prime Video.

Egygombos hozzáférés az alkalmazásokhoz, beleértve a Netflixet és a Prime Videót is


Philips P5 Engine. A jelforrás minőségétől függetlenül tökéletesíti a képet.

A Philips P5 Perfect Picture Engine a kedvenc tartalomnak megfelelő ragyogó képeket biztosít. A részletek észrevehetően nagyobb mélységérzetet nyújtanak. A színek élénkek, a bőrtónusok pedig természetesek. A kontraszt olyan éles, hogy minden részlet érzékelhető. A mozgás pedig annyira folyamatos, hogy sosem téveszti szem elől a labdát, bármilyen gyors is a játék.

Philips P5 Engine. A jelforrás minőségétől függetlenül tökéletesíti a képet

159 990 Ft
220 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2020.08.04 A készlet erejéig!
-20%

Ambilight. Izgalom a képernyőn túl is.

A Philips Ambilighttal lebilincselőbbek a filmek és a játékok. A zenéhez fényjáték párosul. A képernyő pedig nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. A TV szélei körül található intelligens LED-ek a képernyőn megjelenő színeket valós időben a falakra és a helyiségbe vetítik. Így Ön tökéletesen beállított körülölelő világítást kap. Eggyel több ok, hogy szeresse a TV-jét.

150 000 Ft
188 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2020.07.17 A készlet erejéig!
-35%
4K felbontás
Az LG 60UF850V UHD televízió a 4K felbontás a digitális televíziózás közeljövője. A 3840 x 2160 pixelből, azaz 8.3 millió képpontból álló, a Full HD-nál négyszer nagyobb felbontással rendelkező kép tökéletesen élethű látványt biztosít még közelről nézve is.

Magic Remote - Mozgásérzékelős távirányító
Vegye kézbe saját szórakozását az LG innovatív mozgásérzékelős távirányítójának segítségével. A Magic Remote-nak köszönhetően TV-je olyan könnye...
279 990 Ft
429 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2020.10.15 A készlet erejéig!

A Tiszta Színek kiteljesednek

Tapasztalja meg, milyenek az igazán tiszta színek valódi 4K felbontásban az LG NanoCell TV-n!

NanoCell technológia

A Tiszta Színek technológiája
Az LG NanoCell technológiája nanorészecskék segítségével szűri ki a nem tiszta színeket az RGB-hullámhosszak közül.
Az 5. generációs α5 4K AI processzor elemzi és optimalizálja a tartalmakat, hogy azok jobb minőségben jelenjenek meg.

Ragyogó szín, szuper vékony kivitelben

Milliárd szín a csúcsminőségű vizuális élményért

Kedvenc filmes tartalmad a legjobbat érdemli. A milliárd színű dinamikus kristályszín biztosítja az árnyalatok részletes megjelenítését, a színek közötti selymesen sima átmenetet és a kiváló képminőséget.

Fantasztikusan tiszta 4K UHD kép
Összpontosíts a részletekre. A 4K UHD kijelző négyszer több képpontot kínál, mint az FHD, ennek köszönhetően filmjeid és játékaid kiemelkedő élességgel, valósághűséggel és káprázatos felbontással tűnnek ki.

Mély kontraszt az élénkebb képért

Különösen az éjszakai felvételeknél értékelni fogod a nagy dinamikatartományú HDR funkciót, amely biztosítja a panel kivételes fényerejét, és így a legsötétebb jeleneteknél is hatalmas színválasztékot biztosít.

Lenyűgöző hangzású filmek, zenék és sok minden más

Az utolsó jelenettől a legjobb beat-dropig, ezzel a soundbar hangsugárzóval mindent kristálytisztán hallani fog. A nagy teljesítményű vezeték nélküli mélynyomó révén a basszust a zsigereiben fogja érezni.

  • Vezeték nélküli mélynyomó, max. 600 W
  • Dolby Atmos®
  • DTS Play-Fi kompatibilis
  • Csatlakoztatások hangsegédekkel

Élénk. Gyönyörű. Magával ragadó.

  • 4 oldalas Ambilight TV
  • Dolby Atmos hangzás
  • P5 AI Perfect Picture Engine

Filmek, amelyek annyira valósághűek, hogy az események közepén érezheti magát. Számítógépes játékok, amelyek – borzongató hangzás mellett – olyan gyorsan reagálnak, hogy a következő szint csupán egy karnyújtás. Ez a gyönyörű OLED TV a magával ragadó Ambilighttal bárhová elviszi.

Erőteljes, moziszerű hangzás

  • Vezeték nélküli mélynyomó, max. 400 W
  • Dolby Atmos®
  • DTS Play-Fi kompatibilis
  • Csatlakoztatások hangsegédekkel

Hozzon ki még többet a mozis estékből ezzel a nagy teljesítményű soundbar hangsugárzóval és a vezeték nélküli mélynyomóval. A lenyűgöző, 3D hatású Dolby Atmos révén a jelenet sűrűjében érezheti magát. A Play-Fi kompatibilitás révén valódi surround hangzást hozhat létre, egyszerű módon.

Merülj el a milliárdnyi színárnyalatban

A három legfontosabb funkció

Engedd a szemeidet kényeztetni egy olyan kijelzővel, amely természetesen illeszkedik a te látószögedhez. Éld át a pezsdítő képeket, és merülj el az élethű képsorok nyújtotta élményben. Az LG OLED ugyanazt az élményt nyújtja bármyel oldalról is néznéd. Az OLED TV papírvékony kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz a benne rejtőző technológiai újításoknak. Az LG OLED TV a legjobb képminőség és a vékony képernyős kialakítás tökéletes egységét valósítja meg.

Hibátlan bemutató darab!

Az igazi pihenéshez szükséges egy olyan LCD tévé, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A nagyobb, 65" méret, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 65" Hisense H65U8B kiváló választás a nagyszobába. A varázslatos, 4K Ultra HD felbontású TV négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. Az LCD LED képalkotó technológia fénykibocsátó diódákkal biztosít különböző fehér árnyalatokat egészen a képernyő széléig. Az okos TV technológia számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A kristálytiszta színek tökéletessége

Egy képernyő, amely nem rejti el kedvenc tartalmad egyetlen részletét sem. A fejlett Crystal kijelzővel rendelkező UHD TV TU7172 a fényes színek széles választékával kísér el, amely új szintre hozza a TV-nézését.

Crystal Processor 4K

Legyen részed csodás élményben az UHD TU7172 nézése során. A lenyűgöző képminőség egyetlen chip eredménye, amely optimalizálja a színeket, beállítja a magas kontrasztarányt és szabályozza a HDR-t.

Elegáns görbék a modern otthonba

AzUHD TU7172 a Samsung társaság mesteri időtáló alkotása, minimalista fém keret kölcsönözve a TV készüléknek, amely nem fogja elvonni a figyelmedet. Az egész TV készülék ultravékony kialakítása természetesen beleolvad a környező belsőtérbe, és tökéletesen működő szimbiózist hoznak létre.

A 4K UHD valósága a nappaliban

Élvezd a megérdemelt pihenés pillanatát nagy felbontásban. A 4K UHD TV négyszer annyi pixelt kínál, mint a normál FHD, így egy szuper éles képet ad, finom részletekkel, ami a történések központjába repít.

Fedezd fel az eddig elrejtett részleteket

Nézd meg a jeleneteket úgy, mint amikor azokat ténylegesen forgatták, és hogy a rendezők hogyan álmodták meg azokat. A nagy dinamikatartomány (HDR) finom részletekkel szolgál sötét és tiszta képekben is, ezáltal a kedvenc filmjeid a minőség új dimenzióját adják.

Ellenfelek a győzelem árnyékában

Ne hagyd, hogy a hirtelen késések, foltok vagy ütések akadályozzák a győzelmedet! A Game Enhancer villámsebességgel, maximális irányítással teleportál kedvenc játékodba.

Egyetlen vezérlő az összes szórakozáshoz

Játékkonzolok, alkalmazások, set-top box, filmboltok – ez és még sok más, amelyet eygelten távirányítóval vezérelhetsz. Az elegáns One Remote távirányító intuitív módon működik, és kedvenc Smart Hub tartalmad mindig kéznél lesz.

Éles és élénk színek

Crystal Display
Merülj el a képben a szélesebb színskálával! A Crystal Display biztosítja az optimalizált színkifejezést, így minden részletet láthatsz.

Három oldalon keret nélküli dizájn

Erőteljes képminőség

4K Crystal Processzor

A megindító képminőséget egyetlen chip teszi lehetővé, amely összehangolja a színeket, optimalizálja a magas kontrasztot és ami mestere a HDR-nek.

Nézet:
Sorrend: