Újdonságok

Nézet:
-9%
ÚJ

Nézze meg. Játssza le. Merüljön el benne.

A legelérhetőbb árú OLED TV-nktől elvárt élethű kép. Gyors válaszidejű játék, hogy mindig az élen járjon. Izgalmas hangzás műsorokhoz, filmekhez és egyéb tartalmakhoz. Bármi is legyen a kedvence, a magával ragadó 3 oldalas Ambilight TV fokozza az élményt.

Dolby Atmos hangzás

365 000 Ft
399 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2023.07.16 A készlet erejéig!
ÚJ

Soundbar vezeték nélküli mélynyomóval, Dolby Atmos, eARC és Bluetooth funkcióval

A Denon DHT-S517 egy prémium soundbar vezeték nélküli mélynyomóval, Dolby Atmos, eARC és Bluetooth funkcióval.

A TV-je még sosem szólt ilyen gyönyörűen
A fejlett meghajtócsoport és a nagy teljesítményű mélynyomó olyan nagyszerű hangzást biztosít, amire mindig is vágyott.

3D hangzás Dolby Atmos-szal
Látványos, magával ragadó térhatású hangzás, amelyet a Denon hangmérnökök hangoltak a valósághű moziélmény érdekében. Élvezze az erőteljes basszust, a kristálytiszta párbeszédeket és a térhatású hangzást ezzel a 3.1.2 rendszerrel.

ÚJ

Amit néznie kell

Ez az okos választás. Nézze kedvenceit kiemelkedő 4K minőségben. Játsszon olyan gyorsan és dühösen, ahogyan csak szeretne. Csatlakoztasson egyszerűen egy soundbart és hangszórókat, hogy még több zenét élvezhessen. Ráadásul az Ambilight olyan magával ragadó élményt nyújt, mint semmi más.

  • 3 oldalas Ambilight TV
  • A fő HDR formátumok támogatása
  • P5 Picture Engine – 120 Hz
  • 164 cm-es (65"-es) Android TV
ÚJ

Dolby Vision® és Dolby Atmos®
Élvezd a mozizás élményét otthon.
A Dolby Vision® életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos® pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.
Kétirányú többpozíciós állvány! A sokoldalú, kétállású állvány szabványos beállítása segít a képre fókuszálni, a keskeny beállítása pedig a kisebb polcokhoz megfelelő.
4K HDR Processzor X1
A nagy teljesítményű processzor fejlett algoritmusokkal csökkenti a zajt és növeli a részletek számát. A még tisztább 4K-jelnek köszönhetően minden műsor képe jobban közelít a 4K-minőséghez, és élethű színekkel és kontraszttal rendelkezik.
4K X-Reality PRO Csodás, részletes és textúrázott 4K képek – ezt kínálja az exkluzív 4K HDR processzor X1. Az egyedülálló 4K-adatbázisa segítségével a 4K X-Reality PRO közel 4K szintű részletekkel képes megjeleníteni a 2K (sőt, akár a HD) felbontású felvételeket.

ÚJ

Szeretne otthoni surround hangzást, de nem igazán vágyik egy teljes házimozi hangrendszerre?
Semmi gond! Erre is van megoldásunk!
Élvezze a nagy teljesítményű, teljes teret körülölelő surround hangzást hangprojektoraink jóvoltából.

Turbózza fel otthona házimozi hangzását a MagniFi széria segítségével. Tiszta hangélményre és magávalragadó térhangzásra teremtettük. Ezek az erőteljes hangprojektorok teljesen megváltoztatják a TV, a filmek, a sport és a zene élményét.

ÚJ

Minden eddiginél magával ragadóbb. 4 oldalas Ambilight.

Az Ambilight funkcióval a Philips OLED TV-k még nagyszerűbb élményt nyújtanak. A TV mind a négy oldalán elhelyezkedő ragyogó LED-fények a képernyőn látható színekkel vagy az Ön zenéivel tökéletes szinkronban változtatják a színüket. A hatás olyan kellemes és magával ragadó, hogy ha egyszer megtapasztalta, nem fogja érteni, hogy korábban hogyan tévézhetett nélküle.

Bármit is néz, a kép rendkívül valósághű. Mesterséges intelligenciával rendelkező P5 Engine.

Egyszerűen intelligens. Android TV.

Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.

Hangvezérlés. A Google Segéddel. Működik az Alexával is.

Nézet:
Sorrend: