Rólunk

A TVcenter.hu Philips, Sony Samsung, LG, Hisense …. televíziók és kiegészítők webáruháza
Milyen érzés lehet kényelmesen hátradőlni székében, ha tudja, hogy egy felkészült webáruház csapata csak Önért dolgozik?
A mai rohanó életben fontos, hogy minél kevesebb idő ráfordítással, minél több mindent elérhessük, beszerezhessünk. Oldalunk ezért és Önért jött létre.
Üdvözlöm, Horváth Zoltán vagyok a TVcenter.hu webáruház tulajdonosa. A következő pár percben meginvitálom Önt a TVcenter világába.
Egy olyan világban, ahol a Philips, Samsung, LG, Sony termékek kiemelkedő minősége megfér együtt a megfizethető árral és természetesen az egyedülálló garanciával és kényelmi szolgáltatásokkal.

Jót – olcsón - gyorsan!
Kiemelkedő minőség, mindig frissülő, legújabb modellek, professzionális kiszolgálás otthonában, házhozszállítással.
Nálunk nem titok, hogy az Ügyfélen kívül az IDŐ a másik terület, amit kiemelten kezelünk. Így tudjuk elérni az Ön sikerét: rövid idő alatt olyan kiszolgálásban részesíteni, mintha az üzletünkbe személyesen bejönne és mégis megfizethető áron otthonába visszük az Ön által megrendelt termékeket, kiegészítőket.
Ha szívesen próbára tenne minket és termékkínálatunkat, akkor első lépésként ajánlom, hogy nézzen körül termékeink között és rendelje meg azt, amelyik szívéhez a legközelebb áll. Ha pedig kíváncsi a folyamatosan bővülő és frissülő újdonságokra, akkor iratkozzon fel hírleveleinkre.
Jó barangolást a TVcenter.hu világába, és sikeres vásárlást!

Cégnév: Horváth Zoltán EV.
Szolgáltató székhelye: 6000 Kecskemét, Bácskai utca 13-15.
Adószám: 58053179-2-23
Nyilvántartásiszám: 56679382
Elérhetőség: info.tvcenter@gmail.com
Szolgáltató elérhetősége: +36 20 9241 289
Adatvédelmi nyilvántartási szám: Folyamatban van
Tevékenységi kör: 4791 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem(többek között)

Cégünkről röviden
Profilunk elsősorban televíziók és szórakoztató elektronikai termékek értékesítése.
Vásároljon kényelmesen, sorban állás nélkül.
Számunkra az Ön teljes körű kiszolgálása a legfontosabb!

Termékkínálatunk
Ultra HD 4K, OLED, QLED, 3D televíziók, és SMART televíziók, fali konzolok, hangprojektorok, házimozi rendszerek...

Forgalmazott márkák
Philips, Samsung, Sony, LG, Hisense…
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, a nálunk kapható termékek megismeréséhez igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni. Árainkat megpróbáljuk mindig a legkedvezőbb szinten tartani, mivel termékeink száma igen magas, nem tudunk minden terméknél folyamatosan naprakész árakat produkálni. Ha Ön talál egy olyan magyarországi weboldalt, ahol az Ön által keresett terméket olcsóbban megvásárolhatja (külföldi cégek esetén a szállítási, biztosítási és egyéb költségeket is kalkulálva) akkor küldjön nekünk egy e-mailt az oldal címével és a termék megnevezésével, és mi igyekszünk egy jobb ajánlatot nyújtani.
Az akcióink a visszavonásig érvényesek.

Ha a keresett termék nem szerepel a kínálatunkban, kérjük írjon egy e-mail-t, vagy telefonáljon, remélhetőleg tudunk segíteni.