125-160 cm

 

TV Képernyő típusa LED
Képátló (cm) 139 cm
Képátló (inch) 55 inch
Ívelt kijelző Nincs
Képarány 16:9
HD felbontás Ultra HD (4k TV)
Felbontás 3840 x 2160 pixel

Az új életstílus megérkezett
Az okos televíziók új korszakát a mesterséges intelligencia hozta el. Irányítsa otthonát közvetlenül TV készülékéről vagy tegye fel kérdéseit és kapjon mindenre választ, azonnal. (A Google Asszisztens és az Amazon Alexa funkciók országonként eltérőek lehetnek, aktiválásukhoz Magic Remote szükséges, amely külön vásárolható meg.)

Valódi 4K élmény
Széles betekintési szög
Quad Core Processor

Az új életstílus megérkezett

Az okos televíziók új korszakát a mesterséges intelligencia hozta el. Irányítsa otthonát közvetlenül TV készülékéről vagy tegye fel kérdéseit és kapjon mindenre választ, azonnal.

Valódi 4K élmény

Még részletgazdagabb képek, még élettel telibb színek. Tapasztalja meg a valódi 4K élményt!

Fedezzen fel újra minden részletet 4K-ban

A 4K X-Reality PRO minden egyes képet a valódi 4K minőséghez közelít a lenyűgözően tiszta látvány érdekében. A képek élességállítása és finomítása valós időben zajlik, így apró részletek is látszanak könyvtár épületén és a könyveken egyaránt.

Az élet ragyogása, extra színekkel

A való világ élénk színeit láthatja maga körül. A TRILUMINOS kijelző szélesebb palettáról választ színeket, így a spektrum minden tónusát és árnyalatát hűen visszaadja.

Csak beszéljen, és egy új világot fedezhet fel

Mindenféle szórakozási lehetőség, amiről álmodott, csak egy szavába kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses, Android TV™ platformú 4K HDR-tévé egy pillanat alatt megjeleníti a filmeket és tv-műsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

Nézet:
Sorrend: