125-160 cm

Valódi 4K UHD

Az LG UHD TV-k minden alkalommal túlszárnyalják elvárásait. A Full HD felbontásnál négyszer nagyobb pixelszámmal tapasztalhatja meg a valósághű képminőséget és az élénk színeket.

Garantált moziélmény

Vigye haza a mozit. A FILMMAKER MODE és a HDR technológiák még lenyűgözőbb élményt nyújtanak. A kedvenc streaming szolgáltatóinál pedig elérheti az Önnek legjobban tetsző tartalmakat, közvetlenül TV készülékéről.


4K UHD TV 3840×2160 felbontással és 138 cm (55") átmérővel, PurColor, HDR (HDR10+, HLG), tuner DVB-T/T2 (HEVC/H. 265)/C/S/S2, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, lejátszás USB-ről, hangvezérlés (AJ), internetes böngésző, O2 TV, Skylink Live TV, Netflix, HBO GO, Skylink Fastscan, Dolby Digital Plus dekóder, Multiroom Link. Csatlakozás: 3× HDMI 2.1 (ARC), 2× USB 2.0, 1× LAN, 1× optikai audió kimenet, 1× Cl+ (1.4).

Fő jellemzők:
IPS 4K felbontás
HDR Pro
ColorPrime Pro
webOS 3.0 Smart TV és beépített Wi-fi
Ultra Fényerő
ULTRA Slim

ColorPrime Pro
A ColorPrime Pro szélesebb színtartománya élénk képet varázsol a képernyőre. Az LG SUPER UHD televízión még változatosabb valósághű színekben élvezheti a tartalmakat.

HDR Pro
A HDR Pro a képernyő fényerősségét szabályozza, hogy élethű, tiszta képek jelenjenek meg. Az LG UHD televíziókon a fényerősség szabályozásával minden ...
238 000 Ft
Fedezze fel a legapróbb részleteket

Ha egyszer is találkozik a Sony 4K-val, többé vissza se néz. Varázsolja élővé kedvenc tévés időtöltéseit az aprólékos részletekkel és ragyogó színekkel. Könnyedén eligazodhat az útjába kerülő alkalmazások és játékok, valamint a tévéadásokból és internetről származó egyre több 4K-s tartalom között.
329 990 Ft

Minden érzékedre ható színek

A forradalmi Nanokristály technológia a ragyogó háttér-megvilágításnak köszönhetően egyedülállóan precíz és gazdag színvilágot varázsol a képernyőre. Tapasztald meg az árnyalatok széles skáláját, a legmélyebb feketétől a legragyogóbb fehérig. Készülj fel a forradalmian új Samsung SUHD TV felfedezésére!

A Full HD-nál négyszer nagyobb felbontás
Az Ultra HD képernyőn minden apró részletet tisztábban láthatsz, mint valaha. A Samsung UHD TV a Full HD felbontásának négyszeresét nyújtja és színei segítségével igazán valósághű élményben részesít. Élvezz olyan tiszta és valóságos kép minőséget, amilyennel még sosem találkoztál!

Tapasztald meg a magával ragadó élményt, melyet csak egy ívelt TV nyújthat!
A optimális íveltségű képernyőnek köszönhetően minden nézőpontból, még a szélekről is magávalragadó vizuális élményben lesz részed. Tapasztald meg a legjobb képminőséget, mélységet- és felbontást, amit csak az UHD képernyő nyújthat.

Ébredj a tévéddel minden reggel
A Samsung Smart TV-t egyszerűen szinkronizálhatod okostelefonod ébresztőjével, így reggelente arra ébredhetsz, hogy televíziód automatikusan bekapcsol és a legfrissebb információkat nyújtja a számodra. Minden információ egy helyen, nagyképernyőn! A tartalmak, TV-s szolgáltatások és képességek régiónként és területenként változhatnak. (A funkció kompatibilitása limitált a különböző televízió modellek és mobileszközök között.)

Erőteljes nyolcmagos processzor a gyors teljesítményért

Végezz több feladatot egyszerre anélkül, hogy lassulna a teljesítmény. Az új Smart TV-ket nyolcmagos processzorral szereltük fel, amely az előző modellekhez képest jelentősen gyorsabb működést biztosít. Ez a legújabb fejlesztés könnyedén kezeli a Smart TV régi és új funkcióit is. Kevesebb várakozás, több látnivaló!Utolsó hibátlan kifutott modell!

The One
Amit néznie kell

4K UHD LED Android TV Ambilight rendszerrel

  • 3 oldalas Ambilight TV
  • A fő HDR formátumok támogatása
  • P5 Picture Engine – 120 Hz
  • 126 cm-es (50"-es) Android TV

Ez az okos választás. Nézze kedvenceit kiemelkedő 4K minőségben. Játsszon olyan gyorsan és dühösen, ahogyan csak szeretne. Csatlakoztasson egyszerűen egy soundbart és hangszórókat, hogy még több zenét élvezhessen. Ráadásul az Ambilight olyan magával ragadó élményt nyújt, mint semmi más.

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra és élvezd a páratlan látványt. Környezetelemző optimalizáló technológiánk és a fényérzékelő automatikusan beállítja a képet és a hangot a környezetnek megfelelően.

Google TV™ – Életre keltve pompás színekkel és hangzással

Fedezd fel a szórakoztatás világát a kép- és hangtechnológiánk segítségével, csodás színekkel életre keltett Google TV™ készüléken.

Tiszta többdimenziós hangzás

Érezd, ahogy körbeölel a tiszta, kiváló hangminőségű többdimenziós hangzás, és a jelenet kellős közepébe repít.

Éld át a mozizás minden izgalmát!

Nézd a kedvenc filmjeid mostantól másként – több drámával, valósághűen egy 4K-tévén, amely a valódi moziélményt szolgálja az otthonodban. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket, a Dolby Atmos™ pedig csodás surround hangzással tölti meg a teret.

A valódi 4K TV a szórakozás minden formájához.
Az LG UHD TV a szórakozáshoz készült, és magasabb szintű élményt nyújt, bármit is nézzen. Legyen szó filmekről, sportközvetítésekről vagy játékokról, valódi 4K képet jelenít meg élénk színekben és finom részletekkel. Élvezze a valósághűbb képeket a Full HD-nál négyszer nagyobb felbontással.

 

A Performance sorozat: érdemes nézni

Ez az, amire mindig is várt. Kiváló képminőség. Elegáns formatervezés. Nagyszerű hangzás. Hangvezérlés mesterséges intelligenciával. Ambilight rendszer a semmi máshoz nem fogható, magával ragadó élményért. Minden, amire a film vagy sportközvetítés nézéséhez, vagy egy átjátszott hétvégéhez szüksége lehet.

4K UHD LED Smart TV

3 oldalas Ambilight rendszerrel

A Philips TV még több érzelemmel tölti meg a szobát, így egészen új látványvilágban lehet része. Élénk képminőségének köszönhetően olyan érzést teremt, mintha Ön is a filmbe csöppent volna. A 4K felbontás ragyogó, életteli hatást kínál. Az Ambilight a filmekhez, a zenéhez vagy a játékhoz megfelelő hangulatot állítja be

Utolsó darab !

4K UHD LED Android TV
A „látható hangzást kínáló előre néző hangsugárzókkal és az Ambilight technológiával a Philips 7500-as a TV-nézést teljesen új szintre emeli. Élvezze a streamelést több forrásból az Android TV és a beépített Chromecast megoldás révén.

 

- 3-oldalas Ambilight rendszerrel

- 139 cm-es (55"-es) Ambilight TV
- Picture Performance Index: 1700
- HDR10+
- P5 Perfect Picture Engine

 

 
Nézet:
Sorrend: