160-200 cm

Merülj el a milliárdnyi színárnyalatban

A három legfontosabb funkció

Az igazi pihenéshez szükséges egy olyan LCD tévé, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A nagyobb, 65" méret, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 65" Hisense H65U8B kiváló választás a nagyszobába. A varázslatos, 4K Ultra HD felbontású TV négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. Az LCD LED képalkotó technológia fénykibocsátó diódákkal biztosít különböző fehér árnyalatokat egészen a képernyő széléig. Az okos TV technológia számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

Philips 75PUS7101/12 4K Ultra Slim LED TV, Android TV rendszerrel 3-oldalas Ambilight rendszerrel 189 cm-es (75-es) 4K Ultra HD LED TV Quad Core, 16 GB-os, bővíthető DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 A 4K Ultra HD még soha nem látott felbontást kínál Az Ultra HD TV felbontása négyszer akkora, mint a hagyományos Full HD TV-ké.

 

A lenyűgöző TV a 4K Ultra HD képminőséggel és az Ambilight funkcióval kezdődik. Élvezze a gyönyörűen kidolgozott Philips 7100-as sorozatot, amely hihetetlen szórakozásban részesíto, és gazdag hangzást biztosít. Az Android TV pedig még több élményt nyújt, amelyet a kanapéja kényelméből élvezhet.

Ambilight. Izgalom a képernyőn túl is.

A Philips Ambilighttal lebilincselőbbek a filmek és a játékok. A zenéhez fényjáték párosul. A képernyő pedig nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. A TV szélei körül található intelligens LED-ek a képernyőn megjelenő színeket valós időben a falakra és a helyiségbe vetítik. Így Ön tökéletesen beállított körülölelő világítást kap. Eggyel több ok, hogy szeresse a TV-jét.
Philips P5 Engine. A jelforrástól függe...
LG 75SJ955V 75" (191 cm) SUPER Ultra HD TV IPS 4K, Active HDR - Dolby Vision technológiával, webOS 3.5 operációs rendszerrel és Harman/Kardon® hangrendszerrel

SUPER UHD 4K IPS
Active HDR - Dolby Vision technológia
Harman/Kardon® hangrendszer
webOS 3.5 Smart TV és beépített Wi-fi
Magic Remote(Mozgásérzékelős távirányító)
Wide Color Gamut

Nézet:
Sorrend: