Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)

Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)
Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)
Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)
Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)
Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)
Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)
300 000 Ft

Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)

Képernyő méret: 50" (127cm) Ultra HD - 4k felbontás: 3840 x 2160 Smart LED Integrált WiFi

 

Részletek

Samsung UE50HU6900 Ultra HD-4K 200 Hz SMART WiFi LED televízió 50" (127cm)

UHD-TV
energiaosztály: A
képernyőformátum: 16:9
képátló: 126 cm (50" )
felbontás: 3.840 pixel x 2.160 pixel
4K (UHD)
3D ready
3D konverter
képfrekvencia: 200 Hz
LED háttérvilágítás
vevőtípus: DVB-C, DVB-C2, DVB-S, DVB-S2, DVB-T

Hang:
Dolby Digital, DTS
beépített hangszórók
hangszóró kimeneti teljesítmény: 20 W
automatikus hangerőszabályzás
kép-a-képben funkció (PiP)
24p funkcó
zajcsökkentés
automatikus csatornakeresés
automatikus formátumfelismerés
elektronikus programújság (EPG)
HbbTV (SmartTV)
WiFi
gesztusvezérlés
Hangvezérlés
teletext
elalvás időzítő
gyermekzár
képernyőmenü
beépített USB média lejátszó

Csatlakozók:
3,5 mm jack, CI Plus, Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), fejhallgató, HDMI bemenet, komponens bemenet, optikai digitális kimenet, SCART bemenet, USB
HDMI bemenetek száma: 4
bluetooth
DLNA kliens
készenléti fogyasztás: 0,30 W
távirányító
Smartphone-nal vezérelhető
forgatható láb
3D szemüveg
3D szemüveg működési módja: aktív
3D szemüvegek száma: 2

Méretek:
SZ 128,90 cm x M 61,80 cm x H 5,90 cm
méret állvánnyal: SZ 128,90 cm x M 70,20 cm x H 27,50 cm
tömeg: 14 kg
tömeg (lábbal): 17 kg

Lenyűgöző UHD látvány élethűen vibráló színekkel
A Color Brilliance-nek köszönthetően mindent úgy láthat, mint a természetben. A tónusok lenyűgöző pontossággal jelennek meg – pont olyan, mintha tényleg ott lenne. Minden, amit a képernyőn lát sziporkázó és gazdag. A színek csodálatos intenzitással kelnek életre, a képek természetesnek és élethűnek látszanak. Most már belemerülhet az ultra-élénk UHD látványba, ami valóban briliáns.

Az ultra HD minőségjavítás növeli valamennyi kép minőségét
A Samsung UHD Picture Engine-nek köszönhetően majdnem UHD-szintű képminőséggel élvezheti a különféle típusú tartalmakat még akkor is, ha azok nem UHD forrásból származnak. A Samsung innovatív képfeldolgozása javítja a TV-műsorok és filmek közvetítését, akárcsak bármelyik videó felvételedét vagy egyebekét. Ez azt jelenti, hogy nem csak az UHD forrásokat dolgozza fel kristálytiszta 4K-s felbontáson, hanem még az alacsonyabb felbontású tartalmat is olyan szintű tisztaságra, mintha Ultra HD lenne.

Még részletesebb kép az ultra HD felbontás számára
A Samsung korszerűsített UHD dimming technológiája elhozza a kontraszt és a szín ideális szintjét az UHD élményért. Az UHD magasabb felbontása azt is jelenti, hogy az ábra több feldolgozást igényel a rendkívül részletes kép érdekében. Ez az, ami miatt a Samsung UHD diming technológiája a fekete és fehér lehető legoptimálisabb feldolgozásáért lett kifejlesztve, továbbá az olyan színek létrehozásáért, melyek sokkal élénkebbek lesznek ezáltal.

A Full HD felbontás négyszerese
Az ultra HD tévézés azt jelenti, hogy minden egyes összetett és bonyolult részletet tisztábban láthat a képernyőn, mint eddig valaha. Samsung UHD televíziója négyszer magasabb felbontást kínál, mint a Full HD, pontos és élethű színekkel. Élvezze a képet, mely még soha nem látott módon van még tisztábbra és részletesebbre optimalizálva.

A Clear Motion Rate minimalizálja a mozgás elmosódásokat
A Samsung korszerűsített Clear Motion Rate (CMR) technológiájának köszönhetően még a gyorsan mozgó jelenetek is tisztán jelennek meg. A magasabb CMR tisztább látványt és kevesebb mozgás elmosódást jelent, így az akció filmeket, sportokat és más szórakoztató programokat a lehető legjobb formájában élvezheti. Ez a technológia a panel frissítési rátának és a képfeldolgozási sebességnek megnövekedésével, valamint a háttérvilágítás fejlesztésével jöhetett létre. Ez olyan látványt eredményez, ami egyértelműen jobb minden eddiginél.

Készen áll a jövőre
Ahogy a TV technológia, úgy a Samsung UHD TV is folyamatosan fejlődik. Az UHD Evolution Kit* segítségével Samsung UHD televíziója frissíthető annak érdekében, hogy kompatibilis legyen a jövőbeli UHD szabványokkal anélkül, hogy új tévét kellene vennie. Álljon készen a jövőbeli UHD szabványokra a Future Ready-vel*. *Az UHD Evolution Kit külön vásárolható meg *Ez a funkció a jelenlegi UDH kapcsolaton, műsorszórási előírásokon és a Blu-ray szabványosítási kezdeményezésein alapszik

Szórakozzon hamarabb a gyorsabb bekapcsolással
Most minden eddiginél gyorsabban szórakozhat. Az Instant On segítségével Samsung Smart televíziója kevesebb, mint két másodperc alatt elindul. Ez sokkal gyorsabb, mint a 2013-as Samsung Smart TV esetén, így minden eddiginél több időt tölthet szórakozással és tévézéssel, míg kevesebbet a várakozással. Gondoljon csak bele: az az összes megtakarított másodperc összeadódik. Mostantól nem kell pazarolnia az időt a TV bekapcsolódására várakozva.

Kiváló multitasking a Multi-Link Screen (Quad) segítségével
A Samsung Multi-Link Screen-je a több képernyős nézettel egy teljesen új szintre emeli a szórakozási élményt. A Multi-Link Screen (Quad) funkció lehetővé teszi négy különböző képernyő nézését egyidejűleg az UHD televízión, melyeket úgy választhat ki, ahogyan csak akarja. Ez azt jelenti, hogy míg az egyiken élőben nézhet valamit, addig a másikon tud böngészni a tévén, a maradék kettőn pedig nézhet klippeket a Youtube-ról, illetve kereshet további tartalmakat. Tapasztalja meg a négy-az-egyben UHD TV élményét!

Kiváló multitasking a Multi-Link Screen (Dual) segítségével
A Samsung Multi-Link Screen-je a több képernyős nézettel egy teljesen új szintre emeli a szórakozási élményt. Az interneten kereshet információt a TV-műsorral kapcsolatban, amit éppen néz vagy nézhet az élő műsorhoz kötődő ajánlott videóklippeket, miközben nézi azt. Mindezt egyidejűleg teheti meg.

A tévéje teljes mondatokat is megért
A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően egy szónál hosszabb parancsokkal is irányíthatja televízióját. Ha filmet akar nézni, csak mondja, hogy „keress”, folytatva a film címével, végül azt, hogy „film”. Ha a 7-es csatornát akarja nézni, csak mondja, hogy „7-es csatorna”. Egy weboldal megnyitásához egyszerűen csak mondja a webcímet. A hangját használhatja továbbá időjárás, sport és részvény információk keresésére*, vagy olyan alkalmazások megnyitására, mint például a Youtube.

Mondjon egy kulcsszót, hogy megtalálja a Voice Interaction segítségével
A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően irányíthatja televízióját és megtalálhatja azt, amit akar szimplán a szó kimondásával. Ha filmet akar nézni, csak kattintson a „Keresés” gombra a képernyőn és mondja ki annak címét. Ha egy alkalmazást akar megnyitni, mint például a Youtube-ot, vagy egy weboldalt csak mondja ki az alkalmazás nevét vagy a weboldal címét. A Samsung kifinomult Voice Interaction fejlesztésével ez ennyire egyszerű.

Irányítsa tévéjét egyszerűen hangvezérléssel
A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően egyszerű, kimondott parancsokkal irányíthatja televízióját. Használja a hangját, hogy hozzáférhessen a TV funkciók széles skálájához, beleértve a csatorna kiválasztását, a hangerő változtatását vagy a készülék kikapcsolását. Emellett vannak egyszerű hangutasítások, melyek elindítják, illetve megállítják azt, amit éppen néz.

Egyszerű érintőpad és mozgás irányítás televíziójának
Tévéje használata most még intuitívabb a Samsung Smart Control segítségével. Az érintőpad használatával ugrálhat a Smart Hub paneljai között és görgethet lefelé weboldalakat. A távirányítóra rámutatva használhatja a Motion Control-t arra, hogy mozgassa a képernyőn látható kurzort a navigálás, és a könnyebb szövegbevitel érdekében. A hasznos videóvezérlő gombok ugyancsak segítenek filmeket, tévét vagy egyéb tartalmat nézni, melyeket letöltött

A korszerűsített Smart View kapcsolódik a televíziójához, eszközeihez és tartalmaihoz
A Samsung legfrissebb Smart View 2.0 alkalmazásával könnyebben élvezheti tartalmait, úgy, ahogyan akarja. Otthoni hálózat segítségével élőben tudja sugározni a TV közvetítés tartalmát okostelefonjára vagy tabletjére, mely mobil eszközöket innentől a TV távirányítójaként tud használni. Vagy akár okostelefonjához és asztali gépéhez hozzáférve a Smart Hub Multimedia Panel-jén keresztül élvezheti Smart TV-jén azok tartalmát. Nagyon egyszerű a használata, így Önnek nem jut más, csak a szórakozás.

Lássa mobilja tartalmát gyorsan és egyszerűen a nagy tévéképernyőn
Az új Samsung Smart TV segítségével gyorsan és egyszerűen élvezheti mobil eszközei tartalmát egy nagyobb képernyőn. A Samsung továbbfejlesztett képernyő tükröző technológiája egyszerűsíti a folyamatot, így nincs szükség megváltoztatni a TV forrást. Csupán nyissa meg az értesítés panelt a mobil eszközön, válassza a Screen Mirroring ikont majd válassza a TV feliratot. Mindössze ennyit kell tennie ahhoz, hogy alkalmazásokat, játékokat és sok mást élvezhessen teljes méretű televízión.

Erőteljes Quad Core processzor a nagyobb teljesítményért
Egy erőteljes Quad Core processzornak köszönhetőn Samsung Smart TV megnövekedett teljesítményt nyújt. Azon nyomban észre fogja venni a különbséget a gyorsabb multitasking, gyorsabb tartalom és web böngészés közötti kapcsolás, valamint a zökkenőmentes kölcsönhatás által. Ezen extra erőnek köszönhetően a szórakozási élmény sokkal élvezhetőbb lesz kevesebb várakozással, és több tévénézéssel

Élvezze a kiváló játékokat televízióján konzol nélkül
Már nincs szüksége játékkonzolra ahhoz, hogy izgalmas játékban lelje örömét otthon. A legfrissebb, izgalmas játékokkal tud játszani, közvetlenül Samsung Smart TV-jén. Fedezzen fel játékokat az új Smart Hub Games Panel használatával, olyan kategóriákkal mint versenyzés, sport, akció és családi játékok. Még a Samsung Smart Control-odat, vagy más kompatibilis mobil eszközödet is használhatod kontrollerként. Élvezd a családi időtöltést a Games Panel által.

Élje át a nagy meccs minden izgalmát a Futball móddal
A Futball mód élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt segítségével hallhatja is a nagy izgalmakat. Ha egyszer bekapcsolja a Futball módot, az automatikusan elkezdi felvenni az összes akciót a televízióra*. Amikor valami változás következik be a hangban, mint például a közönség éljenzésének morajlása vagy a mérkőzés állásában bekövetkező változás, a televízió azon nyomban érzékeli, hogy menteni kell ezeket a pillanatokat az Ön számára, hogy később újra megnézhesse őket. Játsszon le otthonában élő és felvett mérkőzéseket egyidejűleg a tökéletes foci élmény érdekében.

Adatok
Gyártó
Samsung
Gyártói Cikkszám
ue50hu6900
Tömeg
18 kg/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!