Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)

-24%
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
192 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

145 000 Ft
Kezdete: 2023.07.17   A készlet erejéig!

Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50"(125cm) Full HD felbontás 1920 x 1080 3D SMART WiFi televízió

 

Részletek

Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50"(125cm)
Videó felbontás 1920 × 1080 pixel
Felbontás tipusa Full HD
Képfrissítés 400Hz
DVB-T tuner

A készülék alkalmas a földi sugárzású digitális adások vételére

A készülék magyar nyelvű menüvel rendelkezik

Képernyő jellemzői
Kijelző
Képernyő méret: 50"
Screen Size (cm): 125 cm
Felbontás: 1920 × 1080
Ultra Clear Panel: Nem

Video
Képjavító elektronika: 3D HyperReal Engine
CMR – Tiszta mozgás arány: 400
Micro Dimming: Nem
Tökéletes fekete (Local Dimming): Nem
Wide Color Enhancer (Plus) színskála bővítő: Igen
Film üzemmód: Igen

Hang
Dolby MS10 / MS110: Dolby MS10
DTS Studio Sound / DNSe+: DTS Studio Sound
DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1: DTS Premium Sound 5.1
3D hang: Igen
Auto Volume Leveler: Igen
Egyéni hangszín: Nem
Hangteljesítmény (RMS): 10 W x 2
Hangszóró fajtája: Lefele sugárzó + Teljes skála
Mélynyomó: Nem
HD Audio: Nem

Csatlakozók
HDMI 4
USB 3
Komponens be (Y/Pb/Pr) 1
Kompozit be (AV) 1 (komponens Y)
Ethernet (LAN) Igen
Fülhallgató Igen
Digitális Audio kimenet (Optikai) 1
RF bemenet (földi /kábel bemenet) 1 / 1 (földi) / 0
IR kimenet Igen
CI nyílás 1
Scart 1
MHL CE 3.0 Nem
One Connect (Jack) Nem
WiFi Direct Igen
HDMI 1.4 3D Auto Setting Igen
HDMI 1.4 A/Return Ch. Support Igen
InstaPort S (HDMI quick switch) Nem
Wireless LAN Adapter Support Nem
Wireless LAN Built-in Igen
Anynet+ (HDMI-CEC) Igen

Tuner
Twin Tuner Nem
CI/CI+/2CI+ CI+ (1.3)
DTV Tuner DVB-T / C
Analog Tuner Igen

Tulajdonságok
Erőteljes optimalizálás a fokozott képminőségért
A Samsung szegmentált homályosító-elsötétítő technológiája lehetővé teszi a sötétebb feketével és a tisztább fehér árnyalatokkal, hogy mindent élénkebbnek és drámaibbnak látva élvezze a tévénézést. Mindez a kifinomult kontrasztjavításnak köszönhető, mely a legtöbbet hozza ki televíziójából és az összes szórakoztató tartalmából a legjobb formájában teszi az Ön számára élvezhetővé. A Samsung Micro Dimming fejlesztése minden eddiginél jobban definiált képeket nyújt az Ön számára.

A Clear Motion Rate minimalizálja a mozgás elmosódásokat
A Samsung korszerűsített Clear Motion Rate (CMR) technológiájának köszönhetően még a gyorsan mozgó jelenetek is tisztán jelennek meg. A magasabb CMR tisztább látványt és kevesebb mozgás elmosódást jelent, így az akció filmeket, sportokat és más szórakoztató programokat a lehető legjobb formájában élvezheti. Ez a technológia a panel frissítési rátának és a képfeldolgozási sebességnek megnövekedésével, valamint a háttérvilágítás fejlesztésével jöhetett létre. Ez olyan látványt eredményez, ami egyértelműen jobb minden eddiginél.

Egyszerű érintőpad és mozgás irányítás televíziójának
Tévéje használata most még intuitívabb a Samsung Smart Control segítségével. Az érintőpad használatával ugrálhat a Smart Hub paneljai között és görgethet lefelé weboldalakat. A távirányítóra rámutatva használhatja a Motion Control-t arra, hogy mozgassa a képernyőn látható kurzort a navigálás, és a könnyebb szövegbevitel érdekében. A hasznos videóvezérlő gombok ugyancsak segítenek filmeket, tévét vagy egyéb tartalmat nézni, melyeket letöltött.

A tévéje teljes mondatokat is megért
A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően egy szónál hosszabb parancsokkal is irányíthatja televízióját. Ha filmet akar nézni, csak mondja, hogy „keress”, folytatva a film címével, végül azt, hogy „film”. Ha a 7-es csatornát akarja nézni, csak mondja, hogy „7-es csatorna”. Egy weboldal megnyitásához egyszerűen csak mondja a webcímet. A hangját használhatja továbbá időjárás, sport és részvény információk keresésére*, vagy olyan alkalmazások megnyitására, mint például a Youtube.

Irányítsa tévéjét egyszerűen hangvezérléssel
A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően egyszerű, kimondott parancsokkal irányíthatja televízióját. Használja a hangját, hogy hozzáférhessen a TV funkciók széles skálájához, beleértve a csatorna kiválasztását, a hangerő változtatását vagy a készülék kikapcsolását. Emellett vannak egyszerű hangutasítások, melyek elindítják, illetve megállítják azt, amit éppen néz.

Mondjon egy kulcsszót, hogy megtalálja a Voice Interaction segítségével
A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően irányíthatja televízióját és megtalálhatja azt, amit akar szimplán a szó kimondásával. Ha filmet akar nézni, csak kattintson a „Keresés” gombra a képernyőn és mondja ki annak címét. Ha egy alkalmazást akar megnyitni, mint például a Youtube-ot, vagy egy weboldalt csak mondja ki az alkalmazás nevét vagy a weboldal címét. A Samsung kifinomult Voice Interaction fejlesztésével ez ennyire egyszerű.

Egyszerűbb mozgásvezérlés ujj – és kézmozdulatokkal
A Samsung legfrissebb Motion Control vezérlésével nemcsak kézmozdulatokkal tudja a televíziót irányítani, hanem még az egyszerű ujjmozdulatok széles választékát is használni tudja. A továbbfejlesztett Motion Control felismeri már az ujjak mozgását is, így egy ujj is elég a csatorna kiválasztásához, a hangerő változtatásához, alkalmazások betöltéséhez, weboldalak görgetéséhez és a Smart Hub irányításához.

Erőteljes Quad Core processzor a nagyobb teljesítményért
Egy erőteljes Quad Core processzornak köszönhetőn Samsung Smart TV megnövekedett teljesítményt nyújt. Azon nyomban észre fogja venni a különbséget a gyorsabb multitasking, gyorsabb tartalom és web böngészés közötti kapcsolás, valamint a zökkenőmentes kölcsönhatás által. Ezen extra erőnek köszönhetően a szórakozási élmény sokkal élvezhetőbb lesz kevesebb várakozással, és több tévénézéssel.

A korszerűsített Smart View kapcsolódik a televíziójához, eszközeihez és tartalmaihoz
A Samsung legfrissebb Smart View 2.0 alkalmazásával könnyebben élvezheti tartalmait, úgy, ahogyan akarja. Otthoni hálózat segítségével élőben tudja sugározni a TV közvetítés tartalmát okostelefonjára vagy tabletjére, mely mobil eszközöket innentől a TV távirányítójaként tud használni. Vagy akár okostelefonjához és asztali gépéhez hozzáférve a Smart Hub Multimedia Panel-jén keresztül élvezheti Smart TV-jén azok tartalmát. Nagyon egyszerű a használata, így Önnek nem jut más, csak a szórakozás.

Lássa mobilja tartalmát gyorsan és egyszerűen a nagy tévéképernyőn
Az új Samsung Smart TV segítségével gyorsan és egyszerűen élvezheti mobil eszközei tartalmát egy nagyobb képernyőn. A Samsung továbbfejlesztett képernyő tükröző technológiája egyszerűsíti a folyamatot, így nincs szükség megváltoztatni a TV forrást. Csupán nyissa meg az értesítés panelt a mobil eszközön, válassza a Screen Mirroring ikont majd válassza a TV feliratot. Mindössze ennyit kell tennie ahhoz, hogy alkalmazásokat, játékokat és sok mást élvezhessen teljes méretű televízión.

Magával ragadó valószerűség a Samsung Full HD 3D technológiájával
Készüljön fel a szórakozás teljesen új módjára. A Samsung kifinomult Full HD 3D technológiája azt jelenti, hogy még a 3D filmeket és TV-műsorokat is lenyűgöző Full HD felbontásban élvezheti. Emellett növeli a 3D képminőséget és kivágja a szellemképeket, hogy tisztább és még jobban magával ragadó látványt nyújtson. Ilyen magas szintű valósághűséget még sosem tapasztalhatott a 3D esetén.

Élvezze a kiváló játékokat televízióján konzol nélkül
Már nincs szüksége játékkonzolra ahhoz, hogy izgalmas játékban lelje örömét otthon. A legfrissebb, izgalmas játékokkal tud játszani, közvetlenül Samsung Smart TV-jén. Fedezzen fel játékokat az új Smart Hub Games Panel használatával, olyan kategóriákkal mint versenyzés, sport, akció és családi játékok. Még a Samsung Smart Control-odat, vagy más kompatibilis mobil eszközödet is használhatod kontrollerként. Élvezd a családi időtöltést a Games Panel által.

Élje át a nagy meccs minden izgalmát a Labdarúgás Üzemmóddal
A Labdarúgás Üzemmód élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt segítségével hallhatja is a nagy izgalmakat. Ha egyszer bekapcsolja a Labdarúgás Üzemmódot, az automatikusan elkezdi felvenni az összes akciót a televízióra*. Amikor valami változás következik be a hangban, mint például a közönség éljenzésének morajlása vagy a mérkőzés állásában bekövetkező változás, a televízió azon nyomban érzékeli, hogy menteni kell ezeket a pillanatokat az Ön számára, hogy később újra megnézhesse őket. Játsszon le otthonában élő és felvett mérkőzéseket egyidejűleg a tökéletes foci élmény érdekében.

Élénkebb színek a szebb képekért
Egy fejlett képminőséget javító algoritmus használatával a Samsung Wide Color Enhancer Plus drámaian javítja bármely kép minőségét és felfedi az elrejtett részleteket. A Wide Color Enhancer Plus-szal most úgy fogja látni a színeket, ahogy azokat eddig is kellett volna.

Nézzen filmeket USB-ről
A ConnectShare Movie segítségével egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-t vagy a HDD-t a televíziójához és azonnal élvezheti a filmeket, képeket vagy zenéket. Most átélheti a különféle tartalmakat televízióján a nappalija kényelmében.

Tartozékok
3D aktív szemüveg (mellékelve): 2 (SSG-5100GB)
Távirányító: TM1470A, TM1240A
Elemek távirányítóhoz: Igen
Samsung Smart Touch távirányító (mellékelve): Igen
Ultra Slim fali tartó támogatás: Igen
Mini fali tartó támogatás: Igen
Vesa fali tartó támogatás: Igen
Állvány támogatás: Igen
IR hosszíbtó kábel (mellékelve): Igen
E-kézikönyv: Igen
Hálózati kábel: Igen

Méretek, súly, egyéb
Méret talppal (SzéxMaxMé): 1086,1 × 705,1 × 308,2 mm
Méret talp nélkül (SzéxMaxMé): 1086,1 × 630,1 × 49,7 mm
Súly talppal: 13,5 kg
Súly talp nélkül: 11,9 kg
Tápellátás 220volt
Hdmi csatlakozó
USB csatlakozó
3D TV

Adatok
Gyártó
Samsung
Gyártói Cikkszám
ue50h6400
Tömeg
14 kg/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!