Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)

-52%
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART WiFi LED televízió 55" (139cm)
510 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

245 000 Ft
Kezdete: 2020.08.12   A készlet erejéig!

Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android Passzív 3D SMART LED televízió 55" (139cm)

Eddigi legvékonyabb 4K tv-nk
Még sosem találkozott ehhez hasonló tévével. Rendkívül vékony, kifinomult kialakításával és lélegzetelállító 4K képével úgy tündököl a falán, akár egy műalkotás.
Hamisítatlan szépség, karcsú tökély
Különösen vékony szépség, mely illik bármilyen belső térhez

A 4,9 mm-es, hihetetlenül vékony új X90C sorozat gyönyörűen ötvözi a formát és a funkciót. A Sony egyedülálló széleltakaró technológiájának köszönhetően a falhoz simuló képernyő szélei gyakorlatilag eltűnnek. A képek szinte lebegnek a szeme előtt.
Utolsó hibátlan bemutató darab !l
PASSZÍV 3D

Részletek

Sony KD55X9005C Ultra HD 4K Android passzív 3D SMART LED televízió 55" (139cm)

Technikai jellemzők
Képernyőátló: 139 cm
Képernyőátló (col): 55 col
Energiaosztály: B
Képminőség: UHD 4K
Operációs rendszer: Android
Processzor: X1 4K processzor
Passzív 3D
Kialakítás
Felbontás: 3.840 x 2.160
Képfrissítés: 800 Hz
Képjavító rendszer: 4K XReality Pro

Vevő
DVB-T/T2/C/S/S2 tuner: Igen

Átviteli típusok: DVB-T

Kialakítás
Különleges jellemzők: Triluminos színek, NFC, 16 GB belső memória
Csatlakozók + portok

Internet elérés: Igen
Internet funkciók: Webböngésző

Általános jellemzők
Szín: Fekete
Méret állvánnyal együtt (szélesség/magasság/mélység):
1370 mm / 855 mm / 199 mm
Szélesség állvánnyal:
1370 mm
Magasság állvánnyal:
855 mm
Mélység állvánnyal:
199 mm
Súly állvánnyal:
29 kg
Garancia: 6hónap

Energiafogyasztási adatok
Gyártó: SONY
Hasznos kijelzőméret: 139 cm (55 col)


A 4K világa Ön előtt

Lépjen a filmnézés izgalmas, új korszakába! A 4K-s képek több mint 8 millió önálló képpontból állnak. Ez négyszer akkora részletgazdagságot jelent, mint a Full HD minőség. Merüljön el a 4K filmek és filmdrámák világában: válogasson napjaink 4K tartalmainak óriási választékából.
4K Processor X1™: egy chip, amely mindent megváltoztat

Bármit is néz, azt nagy teljesítményű X1™ 4K processzorunknak köszönhetően lenyűgöző képminőségben élvezheti. A technológia a tévéadásoktól kezdve a Blu-ray Disc™ lemezeken és dvd-ken keresztül egészen a 4K-s internetes videókig minden forrást intelligens módon elemez, és feljavítja a lehető legjobb 4K-s felbontásra. Lélegzetelállító 4K-s képekben gyönyörködhet – kristálytiszta kép, életszerű színekkel és tűéles kontraszttal.
4K X-Reality™ PRO: javítson fel minden képet 4K-s felbontásúra

Lépjen be a hihetetlenül tiszta képek lenyűgöző világába. Minden idők legnagyobb teljesítményű Sony 4K-s képfeldolgozó technológiája képpontonként megnöveli a felbontást, szemet gyönyörködtető eredménnyel. Elemzi a jelenetek elkülönülő részeit, és megfelelteti azokat egy speciális – a textúrát, kontrasztot, színt és éleket egymástól függetlenül kezelő – képadatbázisnak. A különbség szembetűnő: tetszőleges tartalom elképesztően élethű részletekkel jelenik meg.
TRILUMINOS™ kijelző 4K Processor X1™ teljesítménnyel

A nagy teljesítményű 4K Processor X1™ tovább árnyalja a BRAVIA® színeit, amelyek így most még élethűbbek lesznek. A TRILUMINOS™ nem egyszerűen csak kibővíti a színtartományt, hanem megfelelteti a színeket a képernyőn megjelenő széles színskálának, így elkerüli, hogy a finom színárnyalatok túltelítetté és természetellenessé váljanak. Az élénk, élethű képekkel mélyebben átélhetők a képernyőn látható jelenetek.
Motionflow™ XR folyamatosan tartja a mozgást

A Motionflow™ XR technológiával a gyorsan mozgó képsoroknál is egyenletes a lejátszás és élesek a képrészletek. Az innovatív technológia plusz képkockákat gyárt és illeszt be az eredeti képkockák közé. Összeveti az egymást követő képek fő vizuális jellemzőit, majd kiszerkeszti a képsorból hiányzó mozdulatsor pillanatképeit. A beállítható módok között szerepel a fekete képkocka beszúrása is, amely a valódi mozifilmeket idéző, éles képet nyújt.
Merüljön el a 3D világában

Élvezze a tökéletes részletgazdagságú 3D-képeket a kompatibilis Blu-ray™ filmekben, tévéadásokban és internetes videókban. A nagy mélységélességű képek természetesebben hatnak, és minden eddiginél jobban beleélheti magát a sporteseményekbe, filmekbe és játékokba.
Különösen vékony szépség, amely illik bármilyen belső térhez

Kényeztesse érzékeit: A BRAVIA® esztétikus új megjelenése gyönyörűen elegyíti a formát és a funkciót. Csupán 4,9 mm vékony, a tisztaság érzetét és karcsúságot hangsúlyozó kialakításával úgy tündököl falán, akár egy műalkotás. A falhoz simuló, élmentes képernyő szinte lebeg a szemei előtt, magával ragadó élményt nyújtva Alig fogja észrevenni a tévéképernyőt – csak a lenyűgöző 4K képeket fogja látni.
A BRAVIA® és az Android TV találkozása

Okostévéje most még okosabb. Gondoljon bele: mindazt, amivel szívesen foglalatoskodik okostelefonján vagy tabletjén, most a BRAVIA® gyönyörű nagy képernyőjén élvezheti. Vadonatúj Android TV platformmal rendelkező Sony tévékészülékét csatlakoztatva tetszőleges tartalmakat jeleníthet meg a különféle Android eszközökről, az alkalmazásoktól egészen a filmekig – minden eddiginél egyszerűbben és zökkenőmentesebben.
Google Play™: A tartalmak és alkalmazások világa

Fedezzen fel mozifilmeket, tévéműsorokat, vírusvideókat, játékokat és sok egyéb mást a Google Play™ segítségével. Élvezze a töménytelen mennyiségű és folyamatosan bővülő alkalmazások kínálatát televízióján egy teljesen új módon.
Google Cast™: Kiválóan képes együttműködni többi eszközével

A BRAVIA® támogatja a Google Cast™ szolgáltatást, így könnyedén megtekintheti kedvenc szórakoztató portáljait, mint például a YouTube™-ot a BRAVIA® lenyűgöző képernyőjén. Ehhez használhatja Android™ vagy iOS™ készülékét illetve laptopját is.
A hangalapú keresés segítségével egyszerűen csak mondja be, mit szeretne látni

Töltsön kevesebb időt a böngészéssel és több időt a kedvenc tartalmai megtekintésével. Az Android TV™ Voice search funkciójának segítségével a távvezérlő felemelése nélkül kereshet a különböző szolgáltatások között. Még ajánlásokat is kaphat. Például a „romantikus vígjáték” kifejezésre megjelenik a megfelelő lehetőségeket tartalmazó lista.
Érintés, keresés, gyorsaság: Egyérintéses szórakoztatás

Tartalmak átlátható vezérlése a BRAVIA® gyors és intuitív kezelőfelülete révén. Húzza felfele az ujját ha televíziós tartalmakat, internetes videókat, alkalmazásokat vagy fotókat szeretne keresni, vagy húzza lefele az extra funkciók megtekintéséhez, melyekkel tovább növelheti az élményt. Az egyedi One-Flick egyérintéses távvezérlő gyors és egyszerű vezérlést biztosít a nélkül, hogy megzavarná az éppen nézett műsort.
Egyszerűen tökéletes: a One-Flick egyérintéses távvezérlő

A csatlakozás a tv-készülékéhez még soha nem volt ennyire egyszerű. Kényelmesen böngészhet a képernyőn látottak között az érintőpanel segítségével - nem is kell a távvezérlőt a tévé képernyőjére irányítania. Felejtse el a bonyolult szövegbevitelt: csak annyit kell tennie, hogy belebeszél a One-Flick egyérintéses távvezérlőjébe. A beépített NFC funkcióval vezeték nélkül küldhet okostelefonján tárolt fotókat a televízió képernyőjére mindössze egyetlen érintéssel.
HDMI támogatás

A Sony BRAVIA® televíziókon található, négy HDMI porttal biztos lehet benne, hogy bármilyen tartalmat egyszerű lejátszhat, mégpedig akár 4K 50/60p felbontásban is. Emellett Blu-ray Disc™ lejátszóról, játékkonzolról és egyéb forrásról játszhat le nagy felbontású 3D-s videókat. A továbbfejlesztett HDMI-funkciók, például az Audio Return Channel (ARC) és a Consumer Electronics Control (CEC) a nagy házimozi-rendszerek esetében is egyszerű vezérlést biztosítanak.
Okostelefonos képek 4K-ban MHL csatlakozással

Élvezze okostelefonján tárolt tartalmait és alkalmazásait televízión Mobil HD összeköttetéssel (MHL-lel). Videók és fényképek lejátszása 4K-ban – használja alkalmazásait a nagy képernyőn, vagy hallgassa MP3-zenéit a televízió hangsugárzóival. Ugyanazzal a kábellel csatlakozhat a BRAVIA® képernyőhöz és egyidejűleg töltheti a telefon akkumulátorát.
Változtassa tévékészülékét digitális felvevővé: USB HDD REC

Tárolja kedvenc tévéműsorait egy külső USB-s merevlemezen, hogy akkor élvezhesse őket, amikor csak akarja. Az USB HDD felvétel segítségével egyérintéses és időzített felvétel módban is rögzítheti a digitális műsorsugárzást akár 2 TB adatmennyiségig bármilyen USB-s HDD eszközre. A műsor alatt egyszerűen nyomja meg a REC (FELVÉTEL) gombot a rögzítés elindításához, amely a program végén automatikusan leáll.
Bass Reflex hangsugárzók a nagyobb, jobb basszus érdekében

Többet hallhat az intenzív, fókuszált hangzást biztosító, kompakt hangsugárzódobozból. A Bass Reflex hangsugárzó tiszta, gazdag hangokat biztosít, egészen az éles magas hangoktól a kinyújtott mély hangokig. A különálló dobozba épített kialakítás biztosítja a rendkívül hatékony hangvisszaadást, hogy minden részlet világosan hallhatóvá váljék.
Tökéletes hangzást biztosít: ClearAudio+

A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva, amely körülöleli a nézőt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.
A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős

Az alacsony felbontású internetes videók, az adásvisszanéző tévéműsorok és egyéb, kisméretűre tömörített audiofájlok hangzása nem minden esetben a legjobb. A digitális hanganyag tömörítésekor nagy adatmennyiség elveszik. A Digitális hangzásjavító eszköznek (Digital Sound Enhancement Engine - DSEE) köszönhetően az elveszett frekvenciák összetevői (főleg a magas frekvenciáké) visszaállításra kerülnek a terjedelmes, természetes hangzás érdekében.
Mozi hatású S-Force Front surround hangzás

Adja át magát a hangélménynek, amellyel az események középpontjában érezheti magát. Az S-Force Front Surround mindössze a bal és jobb hangcsatorna használatával a megfelelő hangerő, késleltetés és hullámspektrum létrehozásához azt a módszert utánozza, ahogy az emberi agy a hangokat összekapcsolja. A háromdimenziós hangterek természetes életre keltésével gazdag, élethű hangzásban lesz része szélesebb hangtérben.
Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért

A BRAVIA® egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók válaszában keletkező pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú „mintavételezésével” éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, így egyenlítve ki bármilyen csúcsot vagy mélységet a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.
Egyérintéses képernyőtükrözés – okostelefonja kijelzője BRAVIA® készülékén

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis Xperia™ okostelefonját vagy tabletjét az egyérintéses távvezérlőhöz, és tükrözze vezeték nélkül mobiltelefonját a gyönyörű BRAVIA® képernyőn. Sokszorozza meg a családdal és barátokkal töltött élményt azzal, hogy együtt néznek videókat, együtt böngésznek, vagy közösen választják ki a következő nyaralás úti célját a térképen. Nincs NFC-funkció? Nem gond! A készülékeket manuálisan is párosíthatja.
Hozzon ki többet tévéjéből a TV SideView alkalmazással

Keresse meg, rögzítse, majd beszélje meg kedvenc tévéműsorait a SideView alkalmazás segítségével. Tabletja vagy okostelefonja (Android vagy iOS) segítségével nézze meg a legfrissebb műsorbeosztást vagy tekintse meg, melyek a legközkedveltebb programok. Miután kiválasztotta, mit szeretne nézni, beállíthat egy riasztást, hogy soha ne késse le kedvenc műsorát. Ossza meg élőben reakcióit és tekintse meg a többi néző véleményét.
Live Football mód: fanatikus focirajongóknak

Élje át a meccs napjának izgalmait a foci minden szükséges kellékével. Az automatikusan hangbeállítás visszaadja az igazi stadionok által nyújtott élményt.
Őrizze meg a pillanatot a Photo Share segítségével

Ossza meg fényképeit a BRAVIA® képernyőn keresztül, így barátai is elmenthetik saját kedvenceiket. A vezeték nélküli átvitel gyors és stabil a hálózatán. Android (Android 2.3 vagy újabb) vagy iOS (iOS5 vagy újabb) okostelefonjáról a fényképeket eredeti méretükben oszthatja meg. Internetkapcsolat nélkül. Nincs szükség alkalmazásokra.
Hallgassa meg fotóit a Sound Photo segítségével

Hallgassa meg a szelfiktől kezdve a nyaralási képekig a fotók hangulatát és érzelmeit a Sound Photo (hangos fénykép) alkalmazás segítségével bizonyos Xperia™ okostelefonokon és Sony fényképezőgépeken. Plusz dimenziót kölcsönöz a képeknek azáltal, hogy újrateremti a fénykép készítésekor hallott hangokat. Tekintse meg és hallgassa meg hangos fényképeit televízióján, egyszerűen csak csatlakoztassa fényképezőgépét USB-kábellel, HDMI-kábellel vagy vezeték nélkül az Otthoni hálózat segítségével.
Vezeték nélküli mélynyomó BRAVIA® televíziókhoz

Fokozza a mozizás élményét a gazdag, erőteljes basszushangzással. Nincs szükség kábelekre vagy különleges telepítésre – a vezeték nélküli mélysugárzó automatikusan a BRAVIA® készülékeknek leginkább megfelelő beállításokra áll. A kompakt, stílusos kialakítással rendelkező készülékház minden helyiségben jól mutat.
Lapos kivitel a könnyebb falra szerelhetőség érdekében

A keskeny kialakításnak köszönhetően beolvad a nappaliba, emellett könnyebben falra rögzíthető. A képernyő minimális előlapjának köszönhetően a kép teljes felületén élvezheti műsort. A forma és a funkcionalitás ideális ötvözete az önfeledt szórakozáshoz.
Élvezze új képmódunk optimalizált grafikai élményét: Játék

A Sony Computer Entertainment Worldwide Studios szakértőivel együttesen megalkotott, speciális képmódunk: Játék – Optimalizálja a képminőséget egy még nagyszerűbb játékélmény érdekében. A színek természetesebbek, a jelenetek pedig részletgazdagabbak, így Önnek még inkább olyan grafikai élményben lesz része, amilyet a fejlesztők eredetileg terveztek.
Tapasztalja meg a legjobb 4K UHD képminőséget

A Sony 4K UHD televízióinak választéka lenyűgöző képminőséget és a Digital Europe UHD követelményeivel való kompatibilitást biztosít Önnek.

Adatok
Gyártó
Sony
Gyártói Cikkszám
kd55x9005c
Cimkék
sony, bravia, ultra hd 4k, 3d smart, led televízió, kd55x9005c, android, passzív 3d,
Tömeg
29 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!