80-82 cm

Nézet:

2012-ES LG modell
LED LCD technológia
Full HD felbontás (1920 x 1080 )
MPEG 4 tuner
Az LG 32LS5600 televízió képernyőjének szélein elhelyezett LED-háttérmegvilágításnak köszönhetően kristálytiszta képek, mélyfekete árnyalatok és a lehető legélénkebb színek jelennek meg a keskeny képernyőn.

2012 LG LED televízió
Kiemelkedő kontraszt
DivX lejátszás
HD-Ready televízió
LED háttérmegvilágítás
Az LG LS3500 televízió képernyőjének szélein elhelyezett LED-háttérmegvilágításnak köszönhetően kristálytiszta képek, mélyfekete árnyalatok és a lehető legélénkebb színek jelennek meg a keskeny képernyőn.

Full HD felbontás
100Hz képfrissítés
Smart funkciók
Beépített WiFi
Smart Home/Intelligens menürendszer Könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető és testreszabható felhasználói felület. Az LG Smart TV továbbfejlesztett kezelőfelülete még egyszerűbben kezelhető, jól átlátható, ikonos szerkezete több testreszabási lehetőséget kínál. Time Machine II Nem kell többé attól tartania, hogy elmulasztja kedvenc műsorait.

Full HD felbontás (1920*1080) 100Hz képfrissítés Smart funkciók Út a forradalmi szórakoztató élményhez Vágjon az események közepébe. A Samsung Smart Hub megteremti az optimális környezetet az egyedülálló szórakozáshoz. Azonnal hozzáférhet az alkalmazásokhoz, videókhoz és zenékhez, így soha többé nem lesz magányos. Futtassa a kedvenc alkalmazásait közvetlenül a Samsung Smart TV-ről A Smart Hub közösségi oldalának köszönhetően mindig a társaság középpontjában maradhat, és a Facebookon vagy a Twitteren követheti a barátai kedvenc videoklipjeit. Ráadásul bármilyen kompatibilis eszközzel (például PC vagy fényképezőgép) hozzáférhet a fényképekhez és videókhoz. * A tartalmak illetve a TV funkciók és szolgáltatások nem feltétlenül érhetők el minden régióban és területen. Idézze föl a különleges pillanatokat a legjobb képminőséggel

HD Ready felbontás (1366*768) Smart funkciók, beépített WiFi A+ energiaosztály Szín: fehér 2013-es modell! Még élénkebb színek, még tökéletesebb képek A csúcstechnológiát felhasználó képjavító algoritmus segítségével a Samsung Wide Color Enhancer Plus drasztikusan növeli a képminőséget és megjeleníti a korábban láthatatlan részleteket is. Élvezze a színeket eredeti valójukban a Wide Color Enhancer Plus technológiával.

HD Ready felbontás (1366*768) Smart funkciók, beépített WiFi A+ energiaosztály 2013-es modell! Nézzen sportközvetítéseket a létező legjobb minőségben A Samsung TV-vel kényelmesen, ráadásul a létező legjobb minőségben követheti a kedvenc sporteseményeit. A Sport Mód segítségével veheti igénybe a fantasztikus szolgáltatásokat, és egy gyorsbillentyűvel akár mindegyiket egyszerre aktiválhatja. Élvezze a kiemelkedő kép- és hangminőséget, és nézzen minden ütést vagy gólt makulátlan élességgel. A hangminőség biztosítja, hogy a nappalijában ugyan olyan intenzív legyen a hangulat, mintha a stadionban lenne

HD Ready felbontás (1366*768) HDMI és USB csatlakozás Még élénkebb színek, még tökéletesebb képek A csúcstechnológiát felhasználó képjavító algoritmus segítségével a Samsung Wide Color Enhancer Plus drasztikusan növeli a képminőséget és megjeleníti a korábban láthatatlan részleteket is. Élvezze a színeket eredeti valójukban a Wide Color Enhancer Plus technológiával.

Samsung UE32J5100 FullHD LED televízió 32" (82cm)


Élénkebb színek, jobb képélmény
A Samsung Wide Colour Enhancer egy összetett, képminőséget korrigálló algoritmust használva drasztikusan javítja a képek és apró részletek minőségét. Lásd úgy a színeket, ahogy a valóságban a Wide Colour Enhancer-rel.

Tökéletes multimédiás élmény a nappalidba
A HDMI (High Definition Multimedia Interface) bemenetekkel a Samsung TV a nappalidat egyenesen multimédiás központtá alakítja...
78 000 Ft

Nagy dinamikatartományú kép

Ez a tévé élénk és részletgazdag HDR felbontásban hozza el a filmek és játékok izgalmát. Sokféle HDR-formátumot képes kezelni, mint például a HDR10 és a Hybrid Log-Gamma.

 

Android TV

Szempillantás alatt rátalálhatsz kedvenc szórakoztató tartalmaidra a hangvezérléssel. Az Android okostelevízió fejlett hangutasításos vezérlésének köszönhetően pillanatokon belül élvezheted az alkalmazások és tévéadások filmjeit és műsorait.

Hangalapú keresés (Voice Search)

Minden eddiginél gyorsabban megtalálhatod kedvenc tartalmaidat a hangod segítségével. A hangalapú keresés véget vet a bonyolult navigálásnak és a fárasztó gépelésnek – csak kérned kell.

 
Nézet:
Sorrend: