Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
1
7
4
2
4
Videó Hírlevelek
Hírlevél
Házhozszállítás

Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk, Budapesten belül és Kecskeméten szállítási díjmentesen veheti át parkolási lehetőség és rakodási segítség esetén, hétfőtől-péntekig 8-16 óra között.

Vidékre kedvező áron házhoz szállítjuk, a házhoz szállítást a legtöbb esetben az Express One futárszolgálat végzi.

Jót-olcsón-gyorsan

Termék részletek


Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)

Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
 • Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
 • Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)
 • Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50" (125cm)

Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50"(125cm) Full HD felbontás 1920 x 1080 3D SMART WiFi televízió

 

 • Samsung UE50h6400 Full HD 400 Hz 3D SMART WiFi LED televízió 50"(125cm)
  Videó felbontás 1920 × 1080 pixel
  Felbontás tipusa Full HD
  Képfrissítés 400Hz
  DVB-T tuner

  A készülék alkalmas a földi sugárzású digitális adások vételére

  A készülék magyar nyelvű menüvel rendelkezik

  Képernyő jellemzői
  Kijelző
  Képernyő méret: 50"
  Screen Size (cm): 125 cm
  Felbontás: 1920 × 1080
  Ultra Clear Panel: Nem

  Video
  Képjavító elektronika: 3D HyperReal Engine
  CMR – Tiszta mozgás arány: 400
  Micro Dimming: Nem
  Tökéletes fekete (Local Dimming): Nem
  Wide Color Enhancer (Plus) színskála bővítő: Igen
  Film üzemmód: Igen

  Hang
  Dolby MS10 / MS110: Dolby MS10
  DTS Studio Sound / DNSe+: DTS Studio Sound
  DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1: DTS Premium Sound 5.1
  3D hang: Igen
  Auto Volume Leveler: Igen
  Egyéni hangszín: Nem
  Hangteljesítmény (RMS): 10 W x 2
  Hangszóró fajtája: Lefele sugárzó + Teljes skála
  Mélynyomó: Nem
  HD Audio: Nem

  Csatlakozók
  HDMI 4
  USB 3
  Komponens be (Y/Pb/Pr) 1
  Kompozit be (AV) 1 (komponens Y)
  Ethernet (LAN) Igen
  Fülhallgató Igen
  Digitális Audio kimenet (Optikai) 1
  RF bemenet (földi /kábel bemenet) 1 / 1 (földi) / 0
  IR kimenet Igen
  CI nyílás 1
  Scart 1
  MHL CE 3.0 Nem
  One Connect (Jack) Nem
  WiFi Direct Igen
  HDMI 1.4 3D Auto Setting Igen
  HDMI 1.4 A/Return Ch. Support Igen
  InstaPort S (HDMI quick switch) Nem
  Wireless LAN Adapter Support Nem
  Wireless LAN Built-in Igen
  Anynet+ (HDMI-CEC) Igen

  Tuner
  Twin Tuner Nem
  CI/CI+/2CI+ CI+ (1.3)
  DTV Tuner DVB-T / C
  Analog Tuner Igen

  Tulajdonságok
  Erőteljes optimalizálás a fokozott képminőségért
  A Samsung szegmentált homályosító-elsötétítő technológiája lehetővé teszi a sötétebb feketével és a tisztább fehér árnyalatokkal, hogy mindent élénkebbnek és drámaibbnak látva élvezze a tévénézést. Mindez a kifinomult kontrasztjavításnak köszönhető, mely a legtöbbet hozza ki televíziójából és az összes szórakoztató tartalmából a legjobb formájában teszi az Ön számára élvezhetővé. A Samsung Micro Dimming fejlesztése minden eddiginél jobban definiált képeket nyújt az Ön számára.

  A Clear Motion Rate minimalizálja a mozgás elmosódásokat
  A Samsung korszerűsített Clear Motion Rate (CMR) technológiájának köszönhetően még a gyorsan mozgó jelenetek is tisztán jelennek meg. A magasabb CMR tisztább látványt és kevesebb mozgás elmosódást jelent, így az akció filmeket, sportokat és más szórakoztató programokat a lehető legjobb formájában élvezheti. Ez a technológia a panel frissítési rátának és a képfeldolgozási sebességnek megnövekedésével, valamint a háttérvilágítás fejlesztésével jöhetett létre. Ez olyan látványt eredményez, ami egyértelműen jobb minden eddiginél.

  Egyszerű érintőpad és mozgás irányítás televíziójának
  Tévéje használata most még intuitívabb a Samsung Smart Control segítségével. Az érintőpad használatával ugrálhat a Smart Hub paneljai között és görgethet lefelé weboldalakat. A távirányítóra rámutatva használhatja a Motion Control-t arra, hogy mozgassa a képernyőn látható kurzort a navigálás, és a könnyebb szövegbevitel érdekében. A hasznos videóvezérlő gombok ugyancsak segítenek filmeket, tévét vagy egyéb tartalmat nézni, melyeket letöltött.

  A tévéje teljes mondatokat is megért
  A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően egy szónál hosszabb parancsokkal is irányíthatja televízióját. Ha filmet akar nézni, csak mondja, hogy „keress”, folytatva a film címével, végül azt, hogy „film”. Ha a 7-es csatornát akarja nézni, csak mondja, hogy „7-es csatorna”. Egy weboldal megnyitásához egyszerűen csak mondja a webcímet. A hangját használhatja továbbá időjárás, sport és részvény információk keresésére*, vagy olyan alkalmazások megnyitására, mint például a Youtube.

  Irányítsa tévéjét egyszerűen hangvezérléssel
  A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően egyszerű, kimondott parancsokkal irányíthatja televízióját. Használja a hangját, hogy hozzáférhessen a TV funkciók széles skálájához, beleértve a csatorna kiválasztását, a hangerő változtatását vagy a készülék kikapcsolását. Emellett vannak egyszerű hangutasítások, melyek elindítják, illetve megállítják azt, amit éppen néz.

  Mondjon egy kulcsszót, hogy megtalálja a Voice Interaction segítségével
  A Samsung legfrissebb Voice Interaction fejlesztésének köszönhetően irányíthatja televízióját és megtalálhatja azt, amit akar szimplán a szó kimondásával. Ha filmet akar nézni, csak kattintson a „Keresés” gombra a képernyőn és mondja ki annak címét. Ha egy alkalmazást akar megnyitni, mint például a Youtube-ot, vagy egy weboldalt csak mondja ki az alkalmazás nevét vagy a weboldal címét. A Samsung kifinomult Voice Interaction fejlesztésével ez ennyire egyszerű.

  Egyszerűbb mozgásvezérlés ujj – és kézmozdulatokkal
  A Samsung legfrissebb Motion Control vezérlésével nemcsak kézmozdulatokkal tudja a televíziót irányítani, hanem még az egyszerű ujjmozdulatok széles választékát is használni tudja. A továbbfejlesztett Motion Control felismeri már az ujjak mozgását is, így egy ujj is elég a csatorna kiválasztásához, a hangerő változtatásához, alkalmazások betöltéséhez, weboldalak görgetéséhez és a Smart Hub irányításához.

  Erőteljes Quad Core processzor a nagyobb teljesítményért
  Egy erőteljes Quad Core processzornak köszönhetőn Samsung Smart TV megnövekedett teljesítményt nyújt. Azon nyomban észre fogja venni a különbséget a gyorsabb multitasking, gyorsabb tartalom és web böngészés közötti kapcsolás, valamint a zökkenőmentes kölcsönhatás által. Ezen extra erőnek köszönhetően a szórakozási élmény sokkal élvezhetőbb lesz kevesebb várakozással, és több tévénézéssel.

  A korszerűsített Smart View kapcsolódik a televíziójához, eszközeihez és tartalmaihoz
  A Samsung legfrissebb Smart View 2.0 alkalmazásával könnyebben élvezheti tartalmait, úgy, ahogyan akarja. Otthoni hálózat segítségével élőben tudja sugározni a TV közvetítés tartalmát okostelefonjára vagy tabletjére, mely mobil eszközöket innentől a TV távirányítójaként tud használni. Vagy akár okostelefonjához és asztali gépéhez hozzáférve a Smart Hub Multimedia Panel-jén keresztül élvezheti Smart TV-jén azok tartalmát. Nagyon egyszerű a használata, így Önnek nem jut más, csak a szórakozás.

  Lássa mobilja tartalmát gyorsan és egyszerűen a nagy tévéképernyőn
  Az új Samsung Smart TV segítségével gyorsan és egyszerűen élvezheti mobil eszközei tartalmát egy nagyobb képernyőn. A Samsung továbbfejlesztett képernyő tükröző technológiája egyszerűsíti a folyamatot, így nincs szükség megváltoztatni a TV forrást. Csupán nyissa meg az értesítés panelt a mobil eszközön, válassza a Screen Mirroring ikont majd válassza a TV feliratot. Mindössze ennyit kell tennie ahhoz, hogy alkalmazásokat, játékokat és sok mást élvezhessen teljes méretű televízión.

  Magával ragadó valószerűség a Samsung Full HD 3D technológiájával
  Készüljön fel a szórakozás teljesen új módjára. A Samsung kifinomult Full HD 3D technológiája azt jelenti, hogy még a 3D filmeket és TV-műsorokat is lenyűgöző Full HD felbontásban élvezheti. Emellett növeli a 3D képminőséget és kivágja a szellemképeket, hogy tisztább és még jobban magával ragadó látványt nyújtson. Ilyen magas szintű valósághűséget még sosem tapasztalhatott a 3D esetén.

  Élvezze a kiváló játékokat televízióján konzol nélkül
  Már nincs szüksége játékkonzolra ahhoz, hogy izgalmas játékban lelje örömét otthon. A legfrissebb, izgalmas játékokkal tud játszani, közvetlenül Samsung Smart TV-jén. Fedezzen fel játékokat az új Smart Hub Games Panel használatával, olyan kategóriákkal mint versenyzés, sport, akció és családi játékok. Még a Samsung Smart Control-odat, vagy más kompatibilis mobil eszközödet is használhatod kontrollerként. Élvezd a családi időtöltést a Games Panel által.

  Élje át a nagy meccs minden izgalmát a Labdarúgás Üzemmóddal
  A Labdarúgás Üzemmód élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt segítségével hallhatja is a nagy izgalmakat. Ha egyszer bekapcsolja a Labdarúgás Üzemmódot, az automatikusan elkezdi felvenni az összes akciót a televízióra*. Amikor valami változás következik be a hangban, mint például a közönség éljenzésének morajlása vagy a mérkőzés állásában bekövetkező változás, a televízió azon nyomban érzékeli, hogy menteni kell ezeket a pillanatokat az Ön számára, hogy később újra megnézhesse őket. Játsszon le otthonában élő és felvett mérkőzéseket egyidejűleg a tökéletes foci élmény érdekében.

  Élénkebb színek a szebb képekért
  Egy fejlett képminőséget javító algoritmus használatával a Samsung Wide Color Enhancer Plus drámaian javítja bármely kép minőségét és felfedi az elrejtett részleteket. A Wide Color Enhancer Plus-szal most úgy fogja látni a színeket, ahogy azokat eddig is kellett volna.

  Nézzen filmeket USB-ről
  A ConnectShare Movie segítségével egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-t vagy a HDD-t a televíziójához és azonnal élvezheti a filmeket, képeket vagy zenéket. Most átélheti a különféle tartalmakat televízióján a nappalija kényelmében.

  Tartozékok
  3D aktív szemüveg (mellékelve): 2 (SSG-5100GB)
  Távirányító: TM1470A, TM1240A
  Elemek távirányítóhoz: Igen
  Samsung Smart Touch távirányító (mellékelve): Igen
  Ultra Slim fali tartó támogatás: Igen
  Mini fali tartó támogatás: Igen
  Vesa fali tartó támogatás: Igen
  Állvány támogatás: Igen
  IR hosszíbtó kábel (mellékelve): Igen
  E-kézikönyv: Igen
  Hálózati kábel: Igen

  Méretek, súly, egyéb
  Méret talppal (SzéxMaxMé): 1086,1 × 705,1 × 308,2 mm
  Méret talp nélkül (SzéxMaxMé): 1086,1 × 630,1 × 49,7 mm
  Súly talppal: 13,5 kg
  Súly talp nélkül: 11,9 kg
  Tápellátás 220volt
  Hdmi csatlakozó
  USB csatlakozó
  3D TV

 • Gyártó
  Samsung
  Gyártói Cikkszám
  ue50h6400
  Tömeg
  14 kg/db
Webáruház készítés