Amit néznie kell

Ez az okos választás. Nézze kedvenceit kiemelkedő 4K minőségben. Játsszon olyan gyorsan és dühösen, ahogyan csak szeretne. Csatlakoztasson egyszerűen egy soundbart és hangszórókat, hogy még több zenét élvezhessen. Ráadásul az Ambilight olyan magával ragadó élményt nyújt, mint semmi más.

  • 3 oldalas Ambilight TV
  • A fő HDR formátumok támogatása
  • P5 Picture Engine – 120 Hz
  • 164 cm-es (65"-es) Android TV

Dolby Vision® és Dolby Atmos®
Élvezd a mozizás élményét otthon.
A Dolby Vision® életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos® pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.
Kétirányú többpozíciós állvány! A sokoldalú, kétállású állvány szabványos beállítása segít a képre fókuszálni, a keskeny beállítása pedig a kisebb polcokhoz megfelelő.
4K HDR Processzor X1
A nagy teljesítményű processzor fejlett algoritmusokkal csökkenti a zajt és növeli a részletek számát. A még tisztább 4K-jelnek köszönhetően minden műsor képe jobban közelít a 4K-minőséghez, és élethű színekkel és kontraszttal rendelkezik.
4K X-Reality PRO Csodás, részletes és textúrázott 4K képek – ezt kínálja az exkluzív 4K HDR processzor X1. Az egyedülálló 4K-adatbázisa segítségével a 4K X-Reality PRO közel 4K szintű részletekkel képes megjeleníteni a 2K (sőt, akár a HD) felbontású felvételeket.

    Élénk kép. Egyenletes mozgás. Varázslatos fény

    A Philips 4K Android TV-vel az események szinte kilépnek a képernyőről. A HDR tartalom nagyszerűen néz ki, az Ambilight pedig a filmeket, show-műsorokat és játékokat még nagyszerűbbé és magával ragadóbbá varázsolja. A Dolby Atmos kiváló hangzást biztosít, hogy illeszkedjen a ragyogó képhez.

    Egyszerű. Intelligens. Gyönyörű.

    Éles, élénk kép – plusz Dolby Atmos hangzás és zökkenőmentes játék. Ez az Android TV tökéletes teljesítményt nyújt, ha azt szeretné, hogy minden jól nézzen ki és jól szóljon. Bármit néz vagy játszik, az Ambilightnak köszönhetően még magával ragadóbb lesz az élmény.

    Varázslatos Ambilight funkció

    Moziszerű látvány és hangzás.
    Dolby Vision és Dolby Atmos

    Egyszerűen intelligens. Android TV

    Philips 4K UHD TV

    Hangvezérlés. A Google Segéddel. Működik az Alexával is.

    AJÁNDÉK MAGIC távkapcsolóval!

     

    Képernyő:
    TV Képernyő típusa LED
    Képátló (cm) 177 cm
    Képátló (inch) 70 inch
    HD felbontás Ultra HD (4K TV)
    Felbontás 3840 x 2160 pixel

     

    4K QLED Smart televízió 65" (163 cm ) képátlóval, 3840 x 2160 pixel Ultra HD 4K felbontásban
    PQI 3400
    T2CS2 kettős tuner
    Internetes böngésző
    Dolby Digital Plus hangrendszer
    2 hangszóró 20 W teljesítménnyel
    DLNA
    Wi-fi, Bluetooth
    LAN
    4 HDMI csatlakozó
    2 USB csatlakozó
    Felvétel USB-re
    Optikai audio kábelcsatlakozó
    400 300 mm VESA kompatibilitás

    Merülj el a milliárdnyi színárnyalatban

    A három legfontosabb funkció

    Az igazi pihenéshez szükséges egy olyan LCD tévé, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A nagyobb, 65" méret, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 65" Hisense H65U8B kiváló választás a nagyszobába. A varázslatos, 4K Ultra HD felbontású TV négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. Az LCD LED képalkotó technológia fénykibocsátó diódákkal biztosít különböző fehér árnyalatokat egészen a képernyő széléig. Az okos TV technológia számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

    Philips 75PUS7101/12 4K Ultra Slim LED TV, Android TV rendszerrel 3-oldalas Ambilight rendszerrel 189 cm-es (75-es) 4K Ultra HD LED TV Quad Core, 16 GB-os, bővíthető DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 A 4K Ultra HD még soha nem látott felbontást kínál Az Ultra HD TV felbontása négyszer akkora, mint a hagyományos Full HD TV-ké.

     

    A lenyűgöző TV a 4K Ultra HD képminőséggel és az Ambilight funkcióval kezdődik. Élvezze a gyönyörűen kidolgozott Philips 7100-as sorozatot, amely hihetetlen szórakozásban részesíto, és gazdag hangzást biztosít. Az Android TV pedig még több élményt nyújt, amelyet a kanapéja kényelméből élvezhet.

    Ambilight. Izgalom a képernyőn túl is.

    A Philips Ambilighttal lebilincselőbbek a filmek és a játékok. A zenéhez fényjáték párosul. A képernyő pedig nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. A TV szélei körül található intelligens LED-ek a képernyőn megjelenő színeket valós időben a falakra és a helyiségbe vetítik. Így Ön tökéletesen beállított körülölelő világítást kap. Eggyel több ok, hogy szeresse a TV-jét.
    Philips P5 Engine. A jelforrástól függe...
    LG 75SJ955V 75" (191 cm) SUPER Ultra HD TV IPS 4K, Active HDR - Dolby Vision technológiával, webOS 3.5 operációs rendszerrel és Harman/Kardon® hangrendszerrel

    SUPER UHD 4K IPS
    Active HDR - Dolby Vision technológia
    Harman/Kardon® hangrendszer
    webOS 3.5 Smart TV és beépített Wi-fi
    Magic Remote(Mozgásérzékelős távirányító)
    Wide Color Gamut