Samsung 2012-es modell 40" Full HD képernyő 200Hz képfrissítés SMART funkciók

Full HD 3D 400Hz LED SMART televízió 42" (107 cm) Magic Remote távirányító IPS panel 42"(107cm) Cinema 3D Smart televízió mozgásérzékelős Magic Remote távirányítóval, teljes böngészővel, prémium tartalmakkal és alkalmazásokkal.

Philips 40PFS6909 Full HD, 3D, LED Smart Televízió 40" (102 cm)

Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését
Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz
600 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért
Smart TV: fedezzen fel egy új világot
Rendkívül keskeny keret: meghatározza a vizuális élményt
145 000 Ft
A Philips 40PFH6510/88 Android SMART LED Televízió Perfect Pixel HD rendszere olyan folyamatos teljesítményt, éles és tiszta képminőséget nyújt, amely élénk és élethű képeket garantál az Ön számára. A minőségi anyagok, a vékony kialakítás, és az olyan egyedülálló funkciók, mint az Ambilight , még szebbé és élvezetesebbé teszik az élményt.
Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. M...
147 000 Ft

Merüljön el a 3D világában
Élvezze az aprólékos részletezettségű 3D-s képeket a kompatibilis Blu-ray Disc filmekben, tévéadásokban és internetes videókban. A nagy mélységélességű képek természetesebben hatnak, és minden eddiginél jobban beleélheti magát a sporteseményekbe, filmekbe és játékokba. Akár egy 3D-s Blu-ray Disc lejátszóhoz is kapcsolódhat, hogy szimulált 3D-re kibővített kétdimenziós videofelvételeket nézhessen, nagyobb mélységgel és részletgazdagabban megjelenített képekkel.

3D szemüveg: Opció (AKCIÓS ajánlatunkról érdeklődjön telefonon)


A BRAVIA és az Android TV találkozása
Okostelevíziója most még okosabb lett. Képzelje, hogy azokat a dolgokat, amiket szeret okostelefonján vagy tabletjén csinálni, mostantól a nagy és gyönyörű BRAVIA képernyőn csinálhatja. Az új Sony Android televíziókhoz különböző Android eszközök csatlakoztathatók, hogy legegyszerűbb és legkönnyebb módon élvezhesse a különböző tartalmakat az alkalmazásoktól kezdve a mozifilmekig.

Google Play: Tartalmak és alkalmazások világa
Fedezzen fel mozifilmeket, tévéműsorokat, vírusvideókat, játékokat és sok egyéb mást a Google Play segítségével. Élvezze a töménytelen mennyiségű és folyamatosan bővülő alkalmazások1 kínálatát televízióján egy teljesen új módon.

A hangalapú keresés segítségével egyszerűen csak mondja be, mit szeretne látni
Töltsön kevesebb időt a böngészéssel és több időt a kedvenc tartalmai megtekintésével. Az Android TV Voice search funkciójának segítségével a távvezérlő felemelése nélkül kereshet a különböző szolgáltatások között. Még ajánlásokat is kaphat. Például a ,,romantikus vígjáték" kifejezésre megjelenik a megfelelő lehetőségeket tartalmazó lista.