145-213 cm 3D televíziók

Nézet:
-32%
LG 60LB870 3D SMART webOS Full HD LED televízió 60" (152cm)
Beépített wifi és internetes böngésző
Cinema Screen formatervezés
Premium 2.2 SoudBar Speaker Stand
Okos TV még egyszerűbben. LG webOS
Bemutató darab!!!
A webOS az LG új operációs rendszere, melyet kifejezetten az okos tévékre fejlesztettek, azzal a céllal, hogy azok használata még egyszerűbb legyen. Az új, letisztult és felhasználóbarát kezelőfelület használata gyorsan megtanulható és lehetővé teszi a szóra...
375 000 Ft
550 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2015.11.10 A készlet erejéig!
-64%

Az LG UHD TV az otthoni mozizás új dimenzióját nyitja meg. Élvezze az LG ULTRA HD tévék 4K felbontását, mely ámulatba fogja ejteni. Minden tartalom nagyobb és részletgazdagabb a lélegzetelállító az ULTRA HD 4K felbontásban, mely a televíziózás új mérföldkövének számít.

Hibátlan bemutató darab!

399 900 Ft
1 125 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2021.11.28 A készlet erejéig!
-35%
4K felbontás
Az LG 60UF850V UHD televízió a 4K felbontás a digitális televíziózás közeljövője. A 3840 x 2160 pixelből, azaz 8.3 millió képpontból álló, a Full HD-nál négyszer nagyobb felbontással rendelkező kép tökéletesen élethű látványt biztosít még közelről nézve is.

Magic Remote - Mozgásérzékelős távirányító
Vegye kézbe saját szórakozását az LG innovatív mozgásérzékelős távirányítójának segítségével. A Magic Remote-nak köszönhetően TV-je olyan könnye...
279 990 Ft
429 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2020.10.15 A készlet erejéig!
-39%
  • webOS Smart TV - új, felhasználóbarát operációs rendszer
  • Beépített wifi és internetes böngésző
  • Okos TV még egyszerűbben. LG webOS

A webOS az LG új operációs rendszere, melyet kifejezetten az okos tévékre fejlesztettek, azzal a céllal, hogy azok használata még egyszerűbb legyen. Az új, letisztult és felhasználóbarát kezelőfelület használata gyorsan megtanulható és lehetővé teszi a szórakoztató tartalmak felhasználóbarát használatát.

Az LG-től megszokott Cinema 3D minőségen és elegáns formatervezésen túl tovább fejlesztett Smart TV funkciókkal teszi izgalmasabbá mindennapjait.

 

195 000 Ft
320 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2020.04.13 A készlet erejéig!
-58%

Az U8500 sorozat UHD felbontást, apró részletekre kiterjedő, páratlan képtisztaságot és egyedülálló, gazdag képminőséget nyújt. A minden Samsung UHD TV-be beépített UHD upscaling (pixelillesztés) technológiának köszönhetően a nézők a lehető legjobb képminőséget élvezhetik, a forrásanyagtól függetlenül.

 

A Smart TV irányításának legfejlettebb módja

A forradalmi hangutasítás-felismerő rendszernek és az intuitív mozgásérzékelésnek köszönhetően a Samsung Smart TV-vel futurisztikus, mégis könnyen hozzáférhető szórakozásban lesz része. Így ha legszívesebben csak hátradőlne, de nem találja a távirányítót, elég annyit mondania, hogy "Helló TV", vagy inteni egyet a kezével, és a TV máris készen áll az utasítások fogadására, például a csatornaváltásra vagy a hangerő beállítására.

 

Út a forradalmi szórakoztató élményhez

Használja ki a Samsung vadonatúj Smart Hub szolgáltatásának minden előnyét. Mostantól azonnal hozzáférhet a TV által az ízlése és a tévézési preferenciái alapján javasolt programokhoz, csakúgy, mint a kedvenc alkalmazásaihoz, fényképeihez, videóihoz és zenéihez. Ráadásul mindezt meg is oszthatja a barátaival a Facebookon vagy a Twitteren, sőt videohívásokat is kezdeményezhet Skype-on. A Samsung AllShare funkciója vezeték nélküli otthoni hálózatot hoz létre, amelyen keresztül hozzáférhet az összes kompatibilis eszközén tárolt tartalomhoz. Még több szolgáltatás, dupla szórakozás.Bemutató hibátlan tv !!!
270 000 Ft
650 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2019.12.11 A készlet erejéig!
-71%

Megújítható TV A Smart Evolution funkció leveszi a válláról ezt a terhet azáltal, hogy napra készen tartja a Smart TV-jét. Smart Interakció A forradalmi hangutasítás-felismerő rendszernek és az intuitív mozgásérzékelésnek köszönhetően a Samsung Smart TV-vel futurisztikus, mégis könnyen hozzáférhető szórakozásban lesz része.

Hibátlan ! 2db szemüveggel!Doboz sérült !

Bemutato darab!

Hívjon!

 

275 000 Ft
949 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Kezdete: 2024.02.14 A készlet erejéig!

A Smart TV irányításának legfejlettebb módja A forradalmi hangutasítás-felismerő rendszernek és az intuitív mozgásérzékelésnek köszönhetően a Samsung Smart TV-vel futurisztikus, mégis könnyen hozzáférhető szórakozásban lesz része. Így ha legszívesebben csak hátradőlne, de nem találja a távirányítót, elég annyit mondania, hogy "Helló TV", vagy inteni egyet a kezével, és az F7000 máris készen áll az utasítások fogadására, például a csatornaváltásra vagy a hangerő beállítására. A Samsung Smart TV képes a továbbfejlődésre A mai rohanó világban nem egyszerű napra készen tartani a technológiát. A Smart Evolution funkció leveszi a válláról ezt a terhet azáltal, hogy napra készen tartja a Smart TV-jét. Az egyszerűen telepíthető chipkészlet frissíti a TV legfontosabb tulajdonságait, így biztosítva, hogy Ön mindig a legújabb szórakoztató elektronikai technológiát élvezhesse anélkül, hogy évente új televíziót vásárolna.

Méret: 60" (152cm) Felbontás: 1920 x 1080 Smart funkciók 2013-es modell! Valódi 3D élmény, új megvilágításban A Samsung LED TV-k az otthoni szórakozás teljesen új, élethű élményét nyújtják. A legújabb 3D képalkotó technológiának köszönhetően Ön teljesen elmerülhet a tévénézés egyedülállóan új, élethű világában. Fedezze fel a valósághű képeket Full HD-ben Az otthoni szórakozás most még közelebb hozza a valóságot. A hagyományos HD TV képeinél kétszer nagyobb felbontásnak köszönhetően a Samsung Smart TV lélegzetelállító képélménnyel repíti Önt a szórakozás új világába. Pillantson bele a Full HD részletgazdag és élénk képeibe, és élvezze kedvenc tévéműsorait és filmjeit még tökéletesebb minőségben. Fedezze fel a valódi élményt a nagy felbontás segítségével. Nézzen sportközvetítéseket a létező legjobb minőségben

Engedd a szemeidet kényeztetni egy olyan kijelzővel, amely természetesen illeszkedik a te látószögedhez. Éld át a pezsdítő képeket, és merülj el az élethű képsorok nyújtotta élményben. Az LG OLED ugyanazt az élményt nyújtja bármyel oldalról is néznéd. Az OLED TV papírvékony kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz a benne rejtőző technológiai újításoknak. Az LG OLED TV a legjobb képminőség és a vékony képernyős kialakítás tökéletes egységét valósítja meg.

Hibátlan bemutató darab!

Nézet:
Sorrend: