102-108 cm 3D televíziók

A Philips 40PFH6510/88 Android SMART LED Televízió Perfect Pixel HD rendszere olyan folyamatos teljesítményt, éles és tiszta képminőséget nyújt, amely élénk és élethű képeket garantál az Ön számára. A minőségi anyagok, a vékony kialakítás, és az olyan egyedülálló funkciók, mint az Ambilight , még szebbé és élvezetesebbé teszik az élményt.
Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. M...
147 000 Ft

Merüljön el a 3D világában
Élvezze az aprólékos részletezettségű 3D-s képeket a kompatibilis Blu-ray Disc filmekben, tévéadásokban és internetes videókban. A nagy mélységélességű képek természetesebben hatnak, és minden eddiginél jobban beleélheti magát a sporteseményekbe, filmekbe és játékokba. Akár egy 3D-s Blu-ray Disc lejátszóhoz is kapcsolódhat, hogy szimulált 3D-re kibővített kétdimenziós videofelvételeket nézhessen, nagyobb mélységgel és részletgazdagabban megjelenített képekkel.

3D szemüveg: Opció (AKCIÓS ajánlatunkról érdeklődjön telefonon)


A BRAVIA és az Android TV találkozása
Okostelevíziója most még okosabb lett. Képzelje, hogy azokat a dolgokat, amiket szeret okostelefonján vagy tabletjén csinálni, mostantól a nagy és gyönyörű BRAVIA képernyőn csinálhatja. Az új Sony Android televíziókhoz különböző Android eszközök csatlakoztathatók, hogy legegyszerűbb és legkönnyebb módon élvezhesse a különböző tartalmakat az alkalmazásoktól kezdve a mozifilmekig.

Google Play: Tartalmak és alkalmazások világa
Fedezzen fel mozifilmeket, tévéműsorokat, vírusvideókat, játékokat és sok egyéb mást a Google Play segítségével. Élvezze a töménytelen mennyiségű és folyamatosan bővülő alkalmazások1 kínálatát televízióján egy teljesen új módon.

A hangalapú keresés segítségével egyszerűen csak mondja be, mit szeretne látni
Töltsön kevesebb időt a böngészéssel és több időt a kedvenc tartalmai megtekintésével. Az Android TV Voice search funkciójának segítségével a távvezérlő felemelése nélkül kereshet a különböző szolgáltatások között. Még ajánlásokat is kaphat. Például a ,,romantikus vígjáték" kifejezésre megjelenik a megfelelő lehetőségeket tartalmazó lista.

Nézet:
Sorrend: